Байден натякнув, що Путіну варто готуватись до "сюрпризу"
Категорія
Світ
Дата публікації

Байден натякнув, що Путіну варто готуватись до "сюрпризу"

Байден натякнув, що Путіну варто готуватись до "сюрпризу"

Віце-президент США Джо Байден у зв'язку з  атаками російських хакерів на політичні організації США  пригрозив Кремлю "відчутними наслідками".


Про це він заявив в інтерв'ю NBC News, яке було оприлюднено 14 жовтня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.


На питання про те, чому американський уряд не відреагував на можливу спробу Росії втрутитися у передвиборчу кампанію США, Байден відповів: "Ми маємо можливість це зробити, і месидж буде відправлений".


Він додав, що президент Росії Володимир Путін "буде знати про це, це станеться в обраний нами час і за обставин, які матимуть найбільший ефект".


Відносно того, чи буде громадськість знати про дії американського уряду в цьому напрямку, віце-президент США зазначив: "Сподіваюся, що ні".


Як повідомляв ONLINE.UA, вперше  про причетність російського уряду до проведення кібератак на системи електронного листування осіб і установ США заявили 7 жовтня в Міністерстві нацбезпеки і Нацрозвідці США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?