Байден назвав єдину умову для особистих перемовин із Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Байден назвав єдину умову для особистих перемовин із Путіним

Байден назвав єдину умову для особистих перемовин із Путіним
Джерело:  online.ua

Очільник Білого дому Джо Байден відверто зізнався, що поки не планує проводити перемовини з президентом РФ Володимиром Путіним. Однак, як стверджує американський лідер, він буде готовий це зробити, якщо російський диктатор нарешті продемонструє усім зацікавленість у припиненні розв’язаної ним війни проти України.

Джерело: "Європейська правда"

Президент США Байден готовий говорити з Путіним за однієї умови

На переконання американського лідера, ця війна може закінчитися в один раціональний спосіб – якщо російський диктатор віддасть наказ вивести армію РФ з України.

Звісно, він цього не зробить. За це він заплатив високу ціну, вчинив неймовірну різанину проти цивільного населення України – бомбардував дитячі садки, лікарні, притулки для дітей. Те, що він робить, – огидно, – підкреслив очільник Білого дому.

Як стверджує президент США, він не має наміру проводити переговори з російським диктатором Володимиром Путіним.

Дозвольте дуже обережно висловитися: я готовий поговорити з Путіним, якщо він справді зацікавлений у тому, щоб знайти рішення про те, яким може бути вихід із цієї війни. Цього він ще не зробив. Якщо це справді буде так, то я в консультації з моїми друзями з Франції та НАТО буду готовий сісти за стіл переговорів із Путіним, щоб дізнатися, чого він хоче і що в нього на думці, – пояснив Джо Байден.

Він також вкотре нагадав міжнародній спільноті, що світ повинен зробити усе можливе, щоб Україна перемогла у цій війні.

Сама думка про те, що Путін може перемогти Україну, є немислимою, – наголосив очільник Білого дому.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?