Байден неочікувано публічно звернувся до Пригожина
Категорія
Політика
Дата публікації

Байден неочікувано публічно звернувся до Пригожина

Байден неочікувано публічно звернувся до Пригожина
Джерело:  online.ua

Як вважає очільник Білого дому, власнику Групи "Вагнер" Євгену Пригожину варто остерігатись отруєння. З таким публічним попередженням американський лідер виступив під час пресконференції в Фінляндії за підсумками зустрічі з лідерами Північної Європи.

Джерело: "Європейська правда"

Байден несподівано дав пораду Пригожину

Журналісти поцікавилися у президента США, якими можуть бути дії Пригожина після його провального заколоту у Росії.

Та Бог його зна, що він може зробити… Ми навіть не знаємо, де він перебуває і в якій ситуації. Я б на його місці був обережним із тим, що їм… я б ретельно вивчав, що мені пропонують на обід, - заявив Джо Байден.

Які прогнози щодо Пригожина дають інші американські політики

Що цікаво, очільник Держдепу США Ентоні Блінкен нещодавно озвучив прогноз, що ми ще можемо побачити продовження історії із заколотом ватажка вагнерівців.

Ми перебуваємо в тому місці, де 16 місяців тому Росія була на порозі Києва, столиці України. І ось, буквально пару тижнів тому, на порозі Москви з’явилися найманці, яких сам Путін створив... Я не думаю, що ми бачили останню главу цієї драми, — вважає шеф американської дипломатії.

Зі схожим прогнозом також виступив очільник Об’єднаного комітету начальників штабів армії США, генерал Марк Міллі.

Він відверто зізнається, що  не знає, як закінчиться історія із заколотом "Вагнера", однак упевнений, що це ще не кінець.

Окрім того, Міллі звернув увагу на те, що заколот "Вагнера" став причиною серйозних "розбіжностей і розгубленості" всередині російського командування.

На стратегічному рівні цілком очевидно, що у вас (командування РФ — ред.) є значні розбіжності і розгубленість, — зазначив американський генерал.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?