Байден офіційно повідомив, що зробить за перші 100 днів свого президентства
Категорія
Політика
Дата публікації

Байден офіційно повідомив, що зробить за перші 100 днів свого президентства

Байден офіційно повідомив, що зробить за перші 100 днів свого президентства
Джерело:  online.ua

Новий очільник Білого дому Джо Байден нарешті вирішив представити план боротьби з пандемією коронавірусу, який він буде намагатися втілити в життя протягом перших 100 днів свого президентсва. Як стверджує американський лідер, він передбачає посилення маскового режиму, масову вакцинацію та відкриття шкіл. Політик пообіцяв нації, що у перші 100 днів свого президентства буде активно боротися з поширення COVID-19. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Отже, що Джо Байден має намір зробити за перші 100 днів на посту президента США:

  • 100 мільйонів щеплень від коронавірусу;

  • посилити вимоги до носіння масок.

Як стверджує новообраний президент Штатів, їхнє використання повинне стати обов'язковим у федеральних будівлях, а також під час міждержавних поїздок на літаках, поїздах і автобусах.

  • відновити звичне навчання у школах.

"Ми постараємося відкрити якомога більше шкіл за 100 днів", – пообіцяв американцям новий очільник Білого дому.

За словами Джо Байдена, перші місяці його перебування на посаді не покладуть край пандемії коронавірусу, однак він зробить все можливе, щоб змінити перебіг хвороби. Окрім того, політик озвучив попередження, що зусилля щодо COVID-19 можуть "уповільнитись і зупинитись", якщо Конгрес США не завершить двопартійні перемовини й невідкладно не запропонує фінансування.

Що важливо розуміти, медична влада Штатів наразі розглядає 2 вакцини від коронавірусу: виробництва компаній Pfizer і Moderna. Перша показала ефективність 95%, друга – 94% та 100% – для запобігання тяжкого перебігу хвороби.Нагадаємо, що раніше новий президент США Джо Байден розповів про свою головну мету на посаді президента.

"Я хочу об’єднати цю країну. Це мета нашої адміністрації. Ми більше не можемо продовжувати цей небезпечний "політичний діалог" (протистояння між демократами та республіканцями, які посилилися за роки президентства Трампа – ред). Цьому час покласти край", – наголосив американський лідер.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в МЗС розповіли, чого українцям очікувати від Джо Байдена та його команди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?