Байден особисто відреагував на роботу сина в українській Burisma
Категорія
Світ
Дата публікації

Байден особисто відреагував на роботу сина в українській Burisma

Байден особисто відреагував на роботу сина в українській Burisma
Джерело:  online.ua

Колишній віцепрезидент США Джо Байден стверджує, що не чинив якогось впливу на свого сина Гантера щодо його праці в українській компанії Burisma. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю для The New York Times.

За його словами, Байден-молодший не зробив нічого неправильного чи протизаконного, коли працював у раді директорів газової структури.

Байден пояснив, що Гантер "доросла людина, яка не допустила жодної неправильної дії. Це довело розслідування щодо Burisma".

Також політик-демократ стверджує, що не допустить нарад зі своїх дітей у Білому домі у разі обрання його на президентську посаду. Таким чином він розкритикував чинного лідера Дональда Трампа, який завжди залучає членів родини до різноманітних політичних справ.

Нагадаємо, команда Трампа звинуватила Байденів у корупції. Одним з епізодом відповідних злочинів стала Україна та компанія Burisma.

Як повідомляв ONLINE.UA, Джо Байден, потенційний опонент чинного президента на виборах у 2020 році, закріпив своє лідерську позицію на праймеріз Демократичної партії. Він наразі є найбільш популярним представником політсили з підтримкою у 34%.

Його головні опоненти сенатори Елізабет Воррен та Берні Сандерс відзначилися лише 19 та 16% відповідно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?