Вибори-2020: "ворог" Трампа лідує у праймеріз серед демократів
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибори-2020: "ворог" Трампа лідує у праймеріз серед демократів

Вибори-2020: "ворог" Трампа лідує у праймеріз серед демократів
Джерело:  online.ua

Американський політик Джо Байден зміцнив відрив від опонентів у Демократичній партії у праймеріз перед виборами президента-2020. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

За оприлюдненими відомостями, збільшення популярності колишнього віцепрезидента Сполучених Штатів продемонструвало опитування.

"Лідерство віцепрезидента Джо Байдена у змаганні за право бути висуванцем Демократичної партії на посаду президента зміцнилося, Байден досяг найбільшого відриву від конкурентів починаючи з квітня", - інформує телеканал.

Підсумки дослідження говорять про 34% підтримки Байдена. Його головні опоненти у праймеріз - сенатори Елізабет Воррен та Берні Сандерс мають 19 та 16% відповідно.

Цікаво, що чинна адміністрація США на чолі з президентом Дональдом Трампом вже давно обрала Байдена об'єктом критики. Вочевидь, вони розглядали демократа як головного суперника від початку політичних перегонів.

Зараз низка посадовців звинуватила Трампа у спробі зловживання владою з метою "вибити" з виборів Джо Байдена. Це нібито було здійснено шляхом тиску на Україну для поновлення розслідування справи компанії Burisma, у якій працював син політика Гантер.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Байден-старший виступив із гучним звинуваченням на адресу Трампа. Він вважає, що президент-республіканець, який опинився у серії скандалів, може розвалити НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?