Він розвалить НАТО: в США озвучили шокуючий прогноз
Категорія
Політика
Дата публікації

Він розвалить НАТО: в США озвучили шокуючий прогноз

Він розвалить НАТО: в США озвучили шокуючий прогноз
Джерело:  online.ua

Колишній віцепрезидент Джо Байден заявив, що американський лідер США Дональд Трамп проводить помилкову політику щодо Росії - саме це може спровокувати розпад НАТО. Окрім того, політик під час теледебатів назвав Трампа "ексцентричним, божевільним" президентом, передає ONLINE.UA.

Байден каже, що очільник Білого дому нічого не знає про зовнішню політику, хвалить російського президента Путіна і постійно критикує американську розвідку.

"Росія намагається впливати і розколоти НАТО, і що робить президент? Він каже: "Я вірю (президенту Росії) Володимира Путіна, я не вірю нашій розвідці", – наголосив Байден.

На думку американського політика, Трамп також не продемонстрував, що США готові виконувати свої зобов'язання, що стосуються спільної колективної відповіді з боку всіх держав НАТО на військовий напад на одну із них.

Варто зазначити, що Джозеф Байден – один із суперників Трампа у майбутній президентській гонці. На початку жовтня він підтримав пропозицію про імпічмент Трампу.

Як відомо, зараз в США триває гучний скандал: адміністрація Трампа звинувачує сина Джозефа Байдена – Гантера у причетності до масштабної корупційної схеми в Україні за час роботи у газовій компанії "Burisma".

Як повідомляв ONLINE.UA, 218 посадовців з Палати представників США підтримали ініціативу з посиланням у Сенат проєкту імпічменту Трампа. Рішення було прийнято після публікації стенограми його переговорів із президентом Володимиром Зеленським, де конгресмени виявили політичний тиск.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?