Байден у розмові з Гройсманом попросив за одне відомство
Категорія
Політика
Дата публікації

Байден у розмові з Гройсманом попросив за одне відомство

Байден у розмові з Гройсманом попросив за одне відомство
Джерело:  news.liga.net

Віце-президент США Джо Байден провів телефонну розмову з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, в якому попросив його зберегти Національне антикорупційне бюро незалежним відомством.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Лігу", яка цитує повідомлення Білого дому.
Американський політик вважає досить успішним впровадження системи електронного декларування та високо оцінив зусилля Гройсмана в реформуванні України.
Сторони погодилися з важливістю подальшого прогресу реформ, "особливо щодо необхідності збереження незалежності Національного антикорупційного бюро, щоб рухатися вперед до надійної, прозорої та конкурентної приватизації ключових державних підприємств, а також дотримуватися всіх зобов'язань МВФ в Україні".
Читайте також: В НАБУ просунулися в справі скандального прокурора: з'явилися подробиці.
У той же час, як інформує сайт президента України, в ході телефонної розмови між Порошенком і Байденом, яка відбулася 3 листопада, сторони підтвердили "рішучу підтримку" реалізації Мінських угод.
Як повідомляв ONLINE.UA, в серпні сталася бійка в центрі Києва між спецназом Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) і співробітниками Генпрокуратури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?