Бен Аффлек зважився на неочікуване рішення після розриву з Аною де Армас
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бен Аффлек зважився на неочікуване рішення після розриву з Аною де Армас

Бен Аффлек зважився на неочікуване рішення після розриву з Аною де Армас
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий голлівудський актор Бен Аффлек неочікувано для всіх вирішив, що стане холостяком після важкого розриву стосунків з колегою по цеху з Аною де Армас. Зірка планує приділяти більше часу самовдосконаленню, своїй професії, а також хоче частіше бачитися зі своїми дітьми. За словами близьких друзів Бена Афллека, актор розчарувався в коханні та почуттях, тому вирішив забути про жінок, залишившись самотнім. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  The Mirror.

Голлівудський актор вважає, що самотність та відсутність стосунків підуть йому на користь. З цим згодні й друзі Бена, які звератють увагу на те, що більшість романтичних відносин актора ставали токсичними одразу ж після медового місяця.

"Бен згоден, що йому було б краще якийсь час побути самотнім. Якщо тільки не станеться якесь диво, і Ана не повернеться і не попросить другого шансу… Його друзі жартують про те, що він дає клятву безшлюбності", – йдеться в повідомленні видання.

Наразі відомо, що Бен Аффлек зосередив свою увагу на розставленні пріоритетів, він хоче вдосконалюватися як особистість і як батько. Журналісти та фанати актора мають сумніви щодо того, що актор надовго зможе залишатися холостяком.

Що важливо розуміти, розрив з акторкою Аною де Армас був для Аффлека справді складним та неочікуваним. Інсайдери кажуть, що Ана повідомила екскоханому під час телефонної розмови, що більше не хоче з ним бути.

"Вона розірвала це. Їхні стосунки були складними. Ана не хоче жити в Лос-Анджелесі, а Бен, очевидно, повинен, оскільки його діти живуть там", – повідомляли раніше інсайдери.

Проте інші анонімні джерела стверджували, що Бен з Аною прийняли це рішення разом. До того ж, розрив пройшов мирно та з повагою один до одного, тому вони залишилися друзями.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що актор Бен Аффлек відверто розповів про роман зі співачкою Дженніфер Лопес та зізнався, чому досі поважає її.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?