Берлін готує переговори Меркель та Зеленського - МЗС
Категорія
Політика
Дата публікації

Берлін готує переговори Меркель та Зеленського - МЗС

Берлін готує переговори Меркель та Зеленського - МЗС
Джерело:  online.ua

Заступник голови МЗС України Василь Боднар зустрівся з німецькою діппредставницею Анкою Фельдгузен та обговорив контакти між країнами на вищому рівні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу зовнішньополітичного відомства.

За оголошеними даними, Київ та Берлін продовжать готувати телефонні переговори між президентом Володимиром Зеленським та федеральним канцлером Ангелою Меркель.

"Основними темами зустрічі стали підтримання двостороннього діалогу, телефонна розмова лідерів двох країн у зв’язку із загостренням ситуації на Донбасі, невідкладність проведення зустрічі в "нормандському форматі", - проінформувало МЗС.

Слід нагадати, напередодні Зеленський контактував з іншими представниками "нормандського формату" - президентами Франції Еммануелем Макроном і Росії Володимиром Путіним.

Як повідомляє ONLINE.UA, німецький уряд відреагував на заклики українського лідера щодо скорішої організації зустрічі "нормандської четвірки". Проте Берлін оголосив неготовність назвати точну дату таких переговорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?