У Меркель нарешті відреагували на прохання Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

У Меркель нарешті відреагували на прохання Зеленського

У Меркель нарешті відреагували на прохання Зеленського
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський 7 серпня заявив, що хоче зібрати голів держав та обговорити питання миру на окупованих Росією територіях. Про це він повідомив після нахабного обстрілу проросійських бойовиків на Донбасі, внаслідок яких загинули четверо українських захисників, передає ONLINE.UA.

Як наголосив сам глава держави, зустріч мала б відбутися найближчим часом у "Нормандському форматі".

Представниця уряду Німеччини Ульріке Деммер зауважила, що наразі у Берліні не готові назвати дату можливої зустрічі лідерів країн "нормандського формату".

За її словами, переговори щодо зустрічі чотирьох країн відбуваються постійно, однак точної дати ще не відомо.

"Ви знаєте, який важливий "нормандський формат". Переговори йдуть постійно, але про плани зустрічі я поки не можу повідомити", - наголосила представниця уряду.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Кремлі стверджують, що президенти Володимир Зеленський та Володимир Путін в ході телефонної розмови 7 серпня говорили про важливість неухильного дотримання "хлібного перемир’я" і про розведення сил і засобів від лінії розмежування на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?