Термінова розмова Зеленського та Путіна - Кремль озвучив свою версію
Категорія
Політика
Дата публікації

Термінова розмова Зеленського та Путіна - Кремль озвучив свою версію

Термінова розмова Зеленського та Путіна - Кремль озвучив свою версію
Джерело:  online.ua

В Кремлі стверджують, що президенти Володимир Зеленський та Володимир Путін в ході телефонної розмови 7 серпня говорили про важливість неухильного дотримання "хлібного перемир'я" і про розведення сил і засобів від лінії розмежування на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Кремля.

За словами російського президента, для деескалації конфлікту необхідно, перш за все, виключити подальші обстріли українськими військами населених пунктів Донбасу, що призводять до жертв серед мирного населення".

"Підтверджена також виняткова важливість послідовної реалізації Мінських домовленостей, включаючи юридичні аспекти надання ДНР і ЛНР особливого статусу. У цьому контексті наголошено на необхідності конструктивного діалогу між сторонами, в тому числі в рамках мінської Контактної групи", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, глави держав домовилися про активізацію роботи з повернення утримуваних осіб та обговорили перспективи взаємодії у "нормандському форматі".

Як повідомляв ONLINE.UA, колишня держсекретарка США Кондоліза Райс заявила, що президент Російської Федерації Володимир  Путін збирається продовжувати свої намагання зробити певні частини України некерованими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?