Берлусконі та Меркель запропонували посередництво у переговорах України з РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Берлусконі та Меркель запропонували посередництво у переговорах України з РФ

Берлусконі та Меркель запропонували посередництво у переговорах України з РФ
Джерело:  online.ua

Колишній керівник італійського уряду Сільвіо Берлусконі запропонував себе та екс-канцлера Німеччини Ангелу Меркель у якості посередників на переговорах України з Кремлем щодо завершення війни.

Джерело:  Corriere Della Sera

Берлусконі та Меркель пропонують допомогти Україні у переговорах з РФ 

З Меркель мені б хотілося спробувати переконати і стати посередником, щоб покласти край конфлікту між Україною і Росією, - зазначив Сільвіо Берлусконі.

За словами італійського політика, відомого лояльністю до Кремля, наразі РФ не несе ніяких економічних збитків від західних санкцій.

Він здається мені абсолютно здатним протистояти санкціям і стелі цін на газ, - зазначив Берлусконі.

Індонезія запропонувала організувати зустріч Путіна та Зеленського

За словами посла Індонезії в РФ Хосе Тавареса, його країна готова стати майданчиком для проведення зустрічі між президентами Володимиром Путіним та Володимиром Зеленським.

Це було б відмінно - майданчик є. Якби вони використовували цей майданчик, це було б відмінно, і Індонезія готова посприяти в цьому питанні, - підкреслив Таварес.

При цьому він додав, що Індонезія підтримує зусилля Туреччини щодо переговорів, які проходили раніше.

Ми сподіваємося, що якщо вони захочуть використовувати для зустрічі майданчик саміту G20 на Балі, то чому б і ні? Це прекрасна можливість, - підкреслив індонезійський дипломат.

До цього аналогічну зустріч пропонував влаштувати президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган.

Однак за словами президента України Володимира Зеленського, переговори із Кремлем можливі тільки за умови виведення кремлівських військ з території України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?