"Бігаємо і шукаємо захисту": в Росії зізналися, що бояться нових санкцій США
Категорія
Політика
Дата публікації

"Бігаємо і шукаємо захисту": в Росії зізналися, що бояться нових санкцій США

"Бігаємо і шукаємо захисту": в Росії зізналися, що бояться нових санкцій США
Джерело:  online.ua

У Центральному банку РФ зізналися, що "бігають невтомно два місяці" в пошуках рішень щодо можливих обмежувальних заходів, які введуть США проти РФ найближчим часом. З даною заявою виступила заступниця начальника управління департаменту національної платіжної системи ЦБ Світлана Ромашкіна, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Скажу чесно, з того дня, як було оголошення по телевізору про те, що десь хтось знову планує нові санкції ввести, ми бігаємо і шукаємо шляхи для того, щоб запобігти, передбачити можливі способи захисту. Ми бігаємо невтомно два місяці. Чесно скажу, іноді ночами", - поскаржилася Ромашкіна.

Окрім того, вона додала, що точно не знає, чи буде готова національна платіжна система РФ до нових санкцій, проте висловила сподівання, що можливі санкції не вплинуть на неї.

Варто зазначити, що платіжна система "Мир" була створена 4 роки тому - після того, як у російських банків через санкції виникли проблеми з міжнародними платіжними системами Visa та MasterCard.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що глава Рахункової палати РФ Олексій Кудрін заявив, що  російська економіка ризикує увійти в рецесію наступного року,  якщо Сполучені Штати запровадять додаткові антиросійські санкції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?