Біглий ексагент ЦРУ Едвард Сноуден став батьком в перший раз
Категорія
Світ
Дата публікації

Біглий ексагент ЦРУ Едвард Сноуден став батьком в перший раз

Біглий ексагент ЦРУ Едвард Сноуден став батьком в перший раз
Джерело:  online.ua

У ексагента ЦРУ і Агентства національної безпеки США Едварда Сноудена, який вже сім років переховується від американського правосуддя в Росії, народився син. Його дружина Ліндсі Міллс, на якій Сноуден таємно одружився в Росії в 2017 році, вже опублікувала в соцмережі перше фото малюка, якого тримають на руках щасливі батьки. Адвокат співробітника головного розвідуправління США в Росії підтвердив, що 37-річний Сноуден вперше став батьком. Він уточнив, що син ексагента ЦРУ отримає російське громадянство, передає ONLINE.UA.

"Найбільший подарунок - це любов, яку ми поділяємо", - підписав фото з дружиною і сином Сноуден.

Російський адвокат Сноудена Анатолій Кучерена зазначив, що первісток Сноудена народився в термін. Він уточнив, шо здоров'я мами і малюка відмінне.

Як відомо, Едвард Сноуден і Ліндсі Міллс разом вже близько 10 років, але офіційно одружилися лише три роки тому. За неофіційними даними пара проживає в Москві. У Росії Сноуден переховується після того, як оприлюднив секретні дані американських спецслужб, в яких говорилося про незаконне стеження за громадянами країни, а також про прослуховування телефонів світових лідерів. У США Сноудена звинувачують в шпигунстві - йому загрожує до 30 років в'язниці.

У листопаді цього року Сноуден повідомив про плани подати документи на отримання подвійного російсько-американського громадянства. Своє рішення він пояснив тим, що після багатьох років розлуки він і його дружина хочуть зустрітися з батьками. Втім, в Росії вже надали Сноудену безстроковий вид на проживання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в минулому році Сноуден заявляв, що більше не хоче жити в Росії. Він сподівався на те, що Франція надасть йому притулок і він зможе переїхати жити в цю країну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?