Білецький закликав не коментувати перебіг евакуації захисників Азовсталі
Категорія
Україна
Дата публікації

Білецький закликав не коментувати перебіг евакуації захисників Азовсталі

Білецький закликав не коментувати перебіг евакуації захисників Азовсталі
Джерело:  online.ua

За словами засновника полку "Азов" та очільника політичної сили "Національний корпус" Андрія Білецького, наразі він перебуває у контакті з українськими захасниками "Азовсталі", а також закликав не коментувати перебіг їхньої евакуації.

Джерело: Телеграм-канал Андрія  Білецького

Білецький просить не коментувати перебіг евакуації воїнів із "Азовсталі"

Політик звернув увагу на те, що 82 доби наші воїни билися в жахливих умовах. Окрім того, понад 70 діб вони стримували противника в повному оточенні при величезній чисельній перевазі ворога, при авіаційних, корабельних, артилерійських бомбардуваннях тощо.

Вони зробили речі, які, безумовно, ввійдуть, повинні ввійти в підручники з військової історії. Зараз головне завдання – це спасти "сталевих людей". Вони ще знадобляться, безумовно, Україні. Головне зараз: не зашкодити своїми домислами, ідеями, якимись інсайдами самій операції по спасінню бійців. Тому в мене велике прохання до всіх, хто хоче поділитися думками про те, що відбувається на "Азовсталі", або до тих, хто має якісь "секрети", "інсайди" і хоче з усім світом поділитися цими "інсайдами" – залиште їх при собі, як і власні думки, - закликав Андрій Білецький.

За його словами, у найближчі декілька днів захисники Маріуполя самі зможуть розповісти, як проходила оперція їх порятунку.

Білецький також повідомив, що чимало нашиї воїнів залишаються "на місці зі зброєю в руках".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?