Білл Гейтс приголомшив світ новим прогнозом щодо майбутнього
Категорія
Технології
Дата публікації

Білл Гейтс приголомшив світ новим прогнозом щодо майбутнього

Білл Гейтс приголомшив світ новим прогнозом щодо майбутнього
Джерело:  online.ua

Ні для кого не секрет, що засновник Microsoft Білл Гейтс славиться своїми точними прогнозами щодо майбутнього людства. Як відомо, саме він декілька років тому попереджав міжнародну спільноту про пандемію коронавірусу, однак тоді його слова проігнорували. Також легендарний бізнесмен передбачив стрімкий розвиток відеоконференцій 25 років тому. Сьогодні винахідник переконаний, що після пандемії світова спільнота більше ніколи не повернеться до тієї кількості ділових поїздок, яка була до 2020 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Inc.com.

Під час саміту GeekWire у мільярдера поцікавилися, з чим людство матиме справу далі та як світова коронакриза вплине на майбутнє бізнесу.

"Невже через два або три роки кількість ділових поїздок скоротиться на 50 відсотків? Цілком можливо. Раніше вважалося: якщо ви продавець і телефонуєте клієнтам, аби запропонувати свою послугу, це несерйозно. Але тепер цифрове підключення сприймається обома сторонами набагато простішим та ефективнішим", – наголосив Білл Гейтс.

Окрім того, він звернув увагу на те, що протягом поточного року людству довелося досягти такого прогресу, на який у звичайних умовах могло піти близько 12 років. На думку бізнесмена, надалі програмне забезпечення для спільної роботи буде стрімко розвиватися, ставати потужнішим та інноваційнішим.

Підприємець також відзначив, що регулярно залишає відгуки та пропозиції розробникам Microsoft Teams, в результаті чого сервіс регулярно поліпшується. Прикладом може слугувати впровадження спільного режиму.

"Технологія сегментації на базі штучного інтелекту створює відчуття, ніби учасники відеозустрічі перебувають в одній кімнаті. Дана система може бути застосована для зборів, на яких говорять кілька людей, наприклад, для мозкового штурму або круглого столу, оскільки дозволяє зосередитися на обличчях та мові тіла, тим самим полегшуючи розуміння невербальних сигналів. Наше поле зору вражає. Ідея, що все добре на маленькому екрані – тут не працює", – йдеться в повідомленні.

Як стверджує Гейтся, в майбутньому можна очікувати, що екрани займатимуть цілу стіну, а люди будуть використовувати окуляри віртуальної реальності, щоб максимально розширити поле зору.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно в мережу злили перші дані про iPhone 13.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?