Інсайдер злив в мережу перші дані про iPhone 13
Категорія
Технології
Дата публікації

Інсайдер злив в мережу перші дані про iPhone 13

Інсайдер злив в мережу перші дані про iPhone 13
Джерело:  online.ua

Після довгоочікуваної та гучної презентації нової лінійки смартфонів iPhone 12 в мережі дедалі частіше почали з'являтися чутки про майбутні новинки від Apple, які потішать прихильників продукції компанії уже в 2021 році. Так, відомий інсайдер та авторитетний галузевий аналітик Мін-Чі Куо розповів про ключові особливості майбутніх новинок iPhone 13. Окрім того, він навіть спрогнозував обсяги продажів цих смартфонів та назвав ключові відмінності iPhone 13. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на pocketnow.com.

За словами експерта, iPhone 13 вийде на ринок в чотирьох версіях. Він також назвав головну відмінність – значні поліпшення камери. Так, надширококутні модулі камер усіх девайсів отримають шестілінзовий об'єктив з діафрагмою f/1.8. Що важливо розуміти, у iPhone 12 ширококутний модуль з п'ятьма лінзами і світлосилою f/2.4.

Мін-Чі Куо також почав стверджувати, що технологічний гігант Apple не тільки продовжить свою співпрацю з Тайванською компанією Largan щодо об'єктивів, зокрема збільшить обсяг закупівель у цього постачальника до 70% від загальної кількості замовлень. Також вказано, що корпорація придбає у виробника елементи VCM (Voice Coil Motor). Окрім того, він припускає, що iPhone 13 може втратити фізичні порти, а дисплеї нарешті отримають частоту оновлення 120 Гц.

"Щодо обсягів продажів. то аналітик припускає, компанія значно збільшить продаж iPhone 13, завдяки поліпшенню камер а також ростом популярності смартфонів із підтримкою мережі 5G", — йдеться в повідомленні.

Не можна не згадати про те, що 10 листопада компанія Apple проведе вже третю осінню презентацію. Ймовірно, саме тоді представлять MacBook Pro на базі процесора Apple Silicon, а також повнорозмірні навушники AirPods Studio.

Як повідомляв ONLINE.UA, 6 листопада офіційно стало відомо, що акціонери Apple на чолі з пенсійним фондом Великої Британії позиваються проти CEO компанії Apple Тіма Кука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?