Білл Гейтс виділить нові кошти на боротьбу з коронавірусом: на що підуть гроші
Категорія
Технології
Дата публікації

Білл Гейтс виділить нові кошти на боротьбу з коронавірусом: на що підуть гроші

Білл Гейтс виділить нові кошти на боротьбу з коронавірусом: на що підуть гроші
Джерело:  online.ua

Фонд Білла та Мелінди Гейтс анонсував надання нових 150 мільйонів доларів США на боротьбу проти епідемії COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на pda.

За словами співзасновника компанії Microsoft, додаткове фінансування отримають країни з низьким та середнім рівнем доходу, а також представники напрямків медицини, які займаються розробкою методів діагностики, терапії та вакцин.

"Світова спільнота повинна зрозуміти, що поки COVID-19 знаходиться десь, нам потрібно діяти так, ніби він є скрізь. Щоб перемогти цю пандемію, буде потрібно фінансування та співпраця у безпрецедентному обсязі", - додав Гейтс.

Благодійний фонд передбачає співпрацю з африканськими та південноазіатськими країнами. Організація хоче допомогти у виявленні COVID-19.

Частина коштів виділяється для немедичного фінансування. Його спрямують на допомогу людям у надзвичайній бідності, яких торкнулася нова криза, спричинена пандемією.

Напередодні фонд Гейтсів анонсував виділення 100 мільйонів доларів на боротьбу з коронавірусом та супутніми респіраторними хворобами.

Станом на 16 квітня у світі виявили вже понад 2 мільйони випадків COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, джерела американських медіа стверджують, що перших пацієнтом з коронавірусом COVID-19 став робітник вірусологічної лабораторії в Ухані. Він отримав вірус від кажана, з яким працювали вчені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?