Білл Гейтс озвучив новий прогноз щодо пандемії коронавірусу
Категорія
Світ
Дата публікації

Білл Гейтс озвучив новий прогноз щодо пандемії коронавірусу

Білл Гейтс озвучив новий прогноз щодо пандемії коронавірусу
Джерело:  online.ua

Співзасновник технологічного гіганту "Microsoft" Білл Гейтс озвучив новий прогноз щодо майбутнього людства. На його переконання, світ зможе повернутися до нормального життя до кінця 2022 року за допомогою вакцин проти коронавірусу. Такою думкою відомий філантроп поділився під час бесіди з представниками польського видання "Gazeta Wyborcza".

"До кінця 2022 року ми маємо загалом повністю повернутися до норм", - переконаний Гейтс.

Винахідник зізнався, що вважає пандемію коронавірусу "неймовірною трагедією". За його словами, єдина надія на її подолання – доступ до вакцин. Білл Гейтс також звернув увагу на те, що попереджав світ про загрозу глобальної пандемії ще 6 років тому.

"Люди на кшталт мене застерігали і казали: є певний ризик, за невелику ціну ви можете підготуватися і уникнути проблем. Але, на жаль, ці інвестиції не були здійснені вчасно", – сказав він.

Представники медіа нагадали про те, що немало людей звинувачують Гейста в організації пандемії з метою "контролювати" світ. Винахідник на це відповів, що в особливо скрутні часи деяким людям легше вірити в існування "однієї демонічної причини", яка нібито все пояснює.

"Цтрагічно, що хтось не носить маску або не хоче вакцинуватися через страх змови", - додав винахідник.

Варто також нагадати, що місяць тому Гейтс опублікував нову книгу "Як уникнути кліматичного лиха", в якій йдеться про те, що людству потрібно досягнути нульових викидів в атмосферу до 2050 року, щоб мати змогу уникнути кліматичної катастрофи.

Не можна також не згадати про те, що фонд Білла та Мелінди Ґейтс виділив щонайменше 1,75 мільярда доларів на боротьбу з пандемією коронавірусу. Зокрема, ця фінансова допомога передбачає підтримку розробки вакцини, діагностування та потенційних ліків. Ініціатива COVAX, яку підтримують ВООЗ та Глобальний альянс вакцин та імунізації, планує направити 2 мільярди вакцин для країн із низьким доходом до кінця 2021 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Білл Гейтс потішив людство ще одним обнадійливим прогнозом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?