Біллі Айліш зупинила свій концерт задля порятунку фанатки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Біллі Айліш зупинила свій концерт задля порятунку фанатки

Біллі Айліш зупинила свій концерт задля порятунку фанатки
Джерело:  online.ua

Відома американська співачка Біллі Айліш 5 лютого зупинила свій концерт в Атланті, оскільки помітила, що її фанатці під сценою стало погано. Окрім того, артистка закликала усіх стати вільніше, щоб уникнути тисняви.

Джерело: CNN

Біллі Айліш була змушена зупинити свій концерт через фанатку

Біллі Айліш виступала в рамках свого туру Happier Than Ever в Атланті, коли побачила, що одній із її шанувальниць, яка знаходилася у фан-зоні, раптом стало погано. Співачка вирішила не зволікати та миттєво зупинила зупинила концерт, щоб врятувати дівчину.

Вона помітила, що дівчині стало важко дихати. Айліш перестала співати і почала кликати лікарів, також вона попросила допомогти дівчині вибратися з натовпу і дати їй інгалятор. Артистка почекала, поки дівчині стане краще і лише тоді продовжила співати. Біллі Айліш запитала у всіх присутніх у залі про їхнє самопочуття, на що глядачі відповіли, що їм не вистачає повітря. Тоді вона попросила усіх зробити крок назад, аби звільнити місце і уникнути тисняви, - пише видання.

Варто зазначити, що користувачі мережі уже відреагували на цей вчинок американської співачки. Вони звернули увагу на те, що Біллі залишається чудовою емпатичною людиною і її не зіпсували слава та багатство. Інші ж фанати переконані, що Айліш налякав гіркий досвід її колеги по сцені Тревіса Скотта, під час концерта якого загинули люди.

Що відомо про трегедію на концерті Тревіса Скотта

Декілька місяців тому під час концерту американського репера Тревіса Скотта загинули 8 фанатів через тисняву. Усього на фестивалі Astroworld Festival у Х'юстоні були присутні 50 тисяч осіб, однак виступ Тревіса став причиною шаленого ажіотажу, через що люди в натовпі почали падати і непритомніти. Десятки фанів отримали травми, проте для восьми цей захід став фатальним.

Попри тисняву Тревіс продовжував співати та не зупиняв виступ. Після трагедії він запропонував сім'ям оплатити похорони загиблих, а також організував курси психологічної реабілітації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?