Надя Дорофєєва розповіла про один із своїх найбільших комплексів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Надя Дорофєєва розповіла про один із своїх найбільших комплексів

Надя Дорофєєва розповіла про один із своїх найбільших комплексів
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка та колишня учасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва вперше відверто зізналася, що завжди комплексувала через маленький бюст і надмірну худорлявість. Щоб приховати свою неідеальну фігуру вона навіть зумисне одягала речі оверсайз.

Джерело: Vogue UA

Надя Дорофєєва розповіла, що комплексувала через маленькі груди

Шалена популярність та успішність Наді Дорофєєвої, здавалося б, мали її захистити від сумнівів у власній привабливості, однак навіть це не врятувало співачку від звичайних дівчачих комплексів. Арстистка вирішила більше не приховувати від своїх фанатів, що донедавна вона соромилась маленьких грудей і надмірної худорби.

За словами Дорофєєвої, до 28 років вона була змушена ховати фігуру за об'ємними худі та штанами не лише тому, що це зручно, а й тому, що не була задоволена своїми формами. Надя завжди була переконана, що повинна мати пишні груди, оскільки є попспівачкою.

"Я спеціально вдягала щось об'ємне. Лише років у 28 зрозуміла, що зі мною все нормально. У мене гарні груди, але невеликі. Увесь час соромилась. Боже, це так безглуздо", - розповіла артситка.

Дорофєєва вперше вирішила розповісти про свої власні комплекси, оскільки мріє, щоб усі дівчата навчилися приймати себе, адже худорлявість, високий зріст, розтяжки й так далі – це нормально.

"Мені подобається, як змінюється світ, подобається, коли дівчата діляться своїми історіями та пишуть про те, як важливо приймати себе", – наголосила співачка.

Окрім того, ще в жовтня зірка також зізналася, що чотири роки тому її чоловік Володимир Дантес помітив на її грудях "тверду кульку". Так вона дізналась про доброякісну пухлину – фіброаденому, яку видаляють для того, щоб вона не стала злоякісною.

Відомо, що співачка перенесла нескладну операцію, після якої тривалий час замазувала шрам на грудях тональним кремом, а кілька тижнів тому вирішила розповісти правду, щоб надихнути дівчат на щорічне обстеження.

Читайте також:

  • Український актор Ахтем Сеітаблаєв назвав справжню причину розлучення з дружиною

  • Каньє Вест офіційно змінив ім’я: цікаві подробиці читайте в нашому матеріалі

  • Мілу Куніс і Ештона Катчера помітили на зйомках української комедії "Любов і блогери".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?