Каньє Вест офіційно змінив ім'я
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Каньє Вест офіційно змінив ім'я

Каньє Вест офіційно змінив ім'я
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий американський репер Каньє Вест вирішив розпочати нове життя після скандального та гучного розлучення з бізнесвумен та світською левицею Кім Кардаш'ян. Насамперед артист змінив ім'я. Ще декілька місяців тому Каньє розповів про намір зробити свій псевдонім Ye офіційним. Верховний суд Лос-Анджелеса уже схвалив позов зірки.

Джерело: Billboard

Каньє Вест офіційно змінив ім'я - тепер його псевдонім Ye

Ні для кого не секрет, що свою кар'єру артист розпочинав як Каньє Омарі Вест. За словами іноземних інсайдерів, 18 жовтня він отримав нове ім'я – Ye (Є), без прізвища. Це означає, що репер нарешті отримав право називати себе так офіційно, а не лише на свої сторінках соціальних мережах.

Позов музиканта схвалила суддя Верховного суду Лос-Анджелеса Мішель Вільямс Корт. Їй було достатньо того, що Каньє Вест хоче змінити ім'я з "особистих причин". Жодних інших пояснень зірка не надав.

Варто звернути увагу на те, що псевдонім Ye Каньє зазвичай використовував як скорочення свого імені. Це послужило ідеєю для назви його восьмого студійного альбому Ye, який вийшов 3 роки тому. Окрім того, наголошується, що в Біблії Ye означає "ви". Це слово часто зустрічається в англійському перекладі.

Що важливо розуміти, ухвалене Верховним судом рішення було юридичною формальністю, оскільки в Каліфорнії рідко відхиляють позови про зміну імені. Це трапляється у випадках шахрайства чи переховування від поліції.

Стосунки Каньє Веста и Кім Кардаш'ян

Каньє Вест і Кім Кардашян почали зустрічатися у 2012 році, а у травні 2014 року одружилися.

У лютому цього року Кардашян Вест подала на розлучення з репером.

Втім, наразі невідомо чи пара справді поставила крапку у своїй любовній історії. На третій презентації платівки репера в Чикаго зірка з’явилася у весільній сукні та з фатою. За словами інсайдерів, про це Кім попросив Каньє.

Інсайдер додав, що фокус пари змістився з їхніх особистих проблем на дітей.

"Діти завжди будуть для неї пріоритетом номер один. Вона хоче мати дружні стосунки з Каньє, тому що це приносить користь дітям", — розповіло джерело про Кім.

Читайте також:

  • Каньє Вест зрадив Кім Кардаш'ян з відомою співачкою

  • Ольга Фреймут назвала головну запоруку щасливих стосунків з чоловіком.

  • Ніколь Кідман розповіла про найбільшу помилку свого життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?