Ольга Фреймут назвала головну запоруку щасливих стосунків з чоловіком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ольга Фреймут назвала головну запоруку щасливих стосунків з чоловіком

Ольга Фреймут назвала головну запоруку щасливих стосунків з чоловіком
Джерело:  online.ua

Українська телеведуча Ольга Фреймут вкрай рідко розповідає про своє особисте життя, проте під час нового інтерв'ю вона вперше відверто розказала про основні правила у стосунках з чоловіком Володимиром Локотко. За словами зірки, для них обох головне – свобода.

Джерело: Big Money

Ні для кого не секрет, що стосунки Ольги Фреймут з Володимиром Локотком триавають понад 6 років, хоча доволі довго ніхто навіть не здогадувався про їхній роман, оскільки телеведуча робила можливе, щоб вберегти особисте від очей сторонніх.

Ольга Фреймут розповіла про стосунки зі своїм чоловіком

Під час нового інтерв'ю зірка відверто зізналася, що має дуже непростий характер. Проте, враховуючи на те, що Володимир також виявився стійким, закоханим вдалося знайти спільну мову.

"Я дуже довго йшла до цих стосунків, тому що люди не витримували, хоча все начебто було добре. Володя витриманий, але категоричний, стійкий. Він залишається при своїй думці, навіть якщо я намагаюся на нього вплинути", – зазначає Фреймут.

Телеведуча звернула увагу на те, що в в їхньому подружжі є важливе правило – свобода. Закохані понад усе поважають особистий простір одне одного, а тому стараються уникати ревнощів, без зайвих запитань відпускають на довгі поїздки чи відрядження.

"Будь-які стосунки будуються на свободі. Якщо хтось когось силою тримає вдома, щоб не поїхав у відрядження, бо може зрадити – це дурість. Я з тих жінок, які за свободу. Можна вийти, в когось закохатися і зрадити. Тому я його благословляю на його поїздки, а він мене – на мої", – каже зірка.

За словами української телеведучої, вибір чоловіка – один з найголовніших для неї.

"Ми всі залежимо від того, з ким ми у стосунках. Якщо ти з якимось ідіотом, вибачте, то ти сама станеш такою. Якщо ти з тим, до кого можна навшпиньки дотягнутися, ти сама собі будеш цікава. Роль чоловіка – головна в житті жінки", – переконана Фреймут.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?