Я більше не повернуся: Ольга Фреймут шокувала несподіваною заявою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я більше не повернуся: Ольга Фреймут шокувала несподіваною заявою

Я більше не повернуся: Ольга Фреймут шокувала несподіваною заявою
Джерело:  YouTube

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут вразила своїх шанувальників зізнанням, яке ніхто не очікував почути від неї. Вона наголосила, що не повернеться на телебачення, оскільки її місце вже зайняли. Своїми емоціями, думками та планами щодо роботи на українських телеканалах зіркова блондинка поділилася під час бесіди з телеведучою Наталією Влащенко її YouTube-каналі "Vласть vs Vлащенко", передає ONLINE.UA.

"Напевно, в кадр я більше не повернуся, адже мені не пропонують ті проєкти, які я хочу вести. Я дуже хочу знову повернутися до програми "Ревізор" та "Інспектор Фреймут", але коли я пішла з "Ревізора", там з’явилася нова телеведуча, коли я пішла з "плюсів", там теж з’явився новий телеведучий. Територія вже зайнята", - зазначила Ольга Фреймут.

Окрім того, зіркова телеведуча наголосила, що імпровізувати більше не хоче, адже наскільки б якісні шоу вона не робила, люди, чомусь, не хочуть їх дивитися, рейтинги продовжують падати, тому займатися цим Фреймут більше не буде. Ольга зауважила, що в кадр вона повернеться лише тоді, коли їй дадуть можливість займатися перевірками.

Наталя Влащенко поцікавилася у колежанки, чи жаліє Фреймут про те, що заради творчих поривів покинула програму "Ревізор" та "Інспектор Фреймут". Ольга зізналася, що це єдина помилка, про яку вона дійсно шкодує.

Як відомо, одним із останніх авторських шоу телеведучої стала програма "ОЛЯ", яку закрили через низькі рейтинги. Проєкт протримався в ефірі на "Новому каналі" менше місяця.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно українська телеведуча та журналістка Ольга Фреймут спровокувала суперечки в мережі своїм знімком.  Думки шанувальників Фреймут про новий образ ведучої розділилися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?