"Що сталося?": нове фото Олі Фреймут спровокувало суперечки в мережі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Що сталося?": нове фото Олі Фреймут спровокувало суперечки в мережі

"Що сталося?": нове фото Олі Фреймут спровокувало суперечки в мережі
Джерело:  online.ua

Українська телеведуча та журналістка Ольга Фреймут спровокувала суперечки в мережі своїм новим знімком. Фото зірки у спідній білизні з'явилося на офіційній сторінці зірки в Instagram, передає ONLINE.UA.

На знімку Фреймут сидить на водійському сидінні автомобіля, спершись однією рукою на спинку, а іншою на кермо. Красуня одягла брючний костюм пудрового кольору, скинувши піджак з одного плеча. Білий топ ведучої більше нагадує бюстгальтер.

Думки шанувальників Фреймут про новий образ ведучої розділилися. Одні відзначили, що вона прекрасно виглядає і назвали її "українською Монікою Белуччі". Інші написали, що завжди любили Фреймут за жіночні образи без непристойностей, а таке амплуа їй зовсім не личить.

Були й такі, хто запитав, що відбувається із зіркою, і підкреслили, що вона "як вийшла заміж - дуже змарніла". Користувачі написали, що на фото обрано погано ракурс, а Фреймут виглядає блідою і змученою.

"Що сталося? Ви виглядаєте втомленою; занадто бліда; дуже красива, нікого не слухайте; дуже ніжне фото; неймовірна красуня; вам потрібно відпочити", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відома  українська телеведуча Ольга Фреймут вперше показала свою 1-річну доньку Євдокію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?