Каньє Вест зрадив Кім Кардаш'ян з відомою співачкою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Каньє Вест зрадив Кім Кардаш'ян з відомою співачкою

Каньє Вест зрадив Кім Кардаш'ян з відомою співачкою
Джерело:  online.ua

Продовжують з'являтися нові подробиці особистого життя Каньє Вест та його колишьної дружини Кім Кардаш'ян. Як відомо, у новому альбомі репер натякнув на те, що зраджував дружину. За словами інсайдерів, артист проводив час з відомою співачкою, тоді як світська левиця почувалась виснаженою після пологів.

Джерело: The Sun

Каньє Вест зрадив Кім Кардаш'ян після народження їхнього сина

Більшість фанатів зіркової пари були переконані, що головною причиною розлучення подружжя була зрада. Як стверджують анонімні джерела, Каньє Вест вперше зрадив дружину у 2015 році. Тоді народився перший спільний син пари – Сейнт. Зараз йому 6 років.

"Каньє зраджував Кім з дуже відомою співачкою. У той час, коли це сталося, Каньє в основному жив у своїй холостяцькій квартирі в Голлівуді, щоб перебувати ближче до його студії, і він не збирався повертатися додому до Кім і новонародженої дитині. Він допізна тусувався в студії", - розповідають інсайдери.

За їхніми словами, саме тоді розпочалися найважчі часи для їхньої родини. Кім почувалась дуже невпевненою через зайву вагу, вона була втомленою після пологів, а також не могда зрозуміти, чому

її чоловіка не було вдома.

"Це було важко для Кім, тому що вона тільки що народила, страждала і думала, що все через те, як вона виглядає. Це сильно вплинуло на неї. Це було особливо складно в той час, коли вона була найбільш вразлива. Це дуже сумно. Вона звинувачувала себе і заприсяглася "прийти в форму“ і виглядати краще, ніж будь-коли", – розповіло анонімне джерело видання.

Стосунки Каньє Веста и Кім Кардашян

Каньє Вест і Кім Кардашян почали зустрічатися у 2012 році, а у травні 2014 року одружилися.

У лютому цього року Кардашян Вест подала на розлучення з репером.

Втім, наразі невідомо чи пара справді поставила крапку у своїй любовній історії. На третій презентації платівки репера в Чикаго зірка з’явилася у весільній сукні та з фатою. За словами інсайдерів, про це Кім попросив Каньє.

Інсайдер додав, що фокус пари змістився з їхніх особистих проблем на дітей.

"Діти завжди будуть для неї пріоритетом номер один. Вона хоче мати дружні стосунки з Каньє, тому що це приносить користь дітям", — розповіло джерело про Кім.

Читайте також:

  • Батько Брітні Спірс за відмову від опікунства вимагає 2 мільйони доларів.

  • Ольга Фреймут назвала головну запоруку щасливих стосунків з чоловіком.

  • Ніколь Кідман розповіла про найбільшу помилку свого життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?