Батько Брітні Спірс за відмову від опікунства вимагає 2 мільйони доларів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Батько Брітні Спірс за відмову від опікунства вимагає 2 мільйони доларів

Батько Брітні Спірс за відмову від опікунства вимагає 2 мільйони доларів
Джерело:  online.ua

Батько відомої американської співачки Брітні Спірс Джеймі хоче отримати два мільйони доларів відступних за відмову від опікунства.

Джерело: TMZ.

Він заявляє, що ця сума нібито потрібна для того, щоб покрити судові витрати та заплатити компанії Tri Star, яка працювала з Брітні.

Захист зірки розцінює цю вимогу Джеймі Спірса як спробу вимагання.

Так, адвокат Брітні Меттью Розенгарт заявив, що батько співачки повинен відмовитися від опікунства негайно й без жодних вимог.

"Брітні Спірс не буде піддана знущанням або вимаганням з боку батька. Джеймі не має права утримувати свою дочку в заручниках, ставлячи умови для відмови від опікунства", – заявив він.

Представник співачки дав пораду батьку Брітні.

"Навіть не звертаючи уваги на юридичні питання, що вимагають негайного усунення, якщо він любить свою дочку, містер Спірс має подати у відставку зараз , сьогодні, до того, як його призупинять. Це було б правильно і гідно", - зазначив він.

Сама Брітні каже, що її батько вже визнав, що відмовляється від опікунства в її інтересах, а зараз він просто намагається утримати якомога більше грошей.

Опікунство батька над Брітні Спірс

Нагадаємо, співачка знаходиться під опікою батька з 2008 року, після того як вона потрапила в психіатричну лікарню і лікувалася від наркозалежності. Він має доступ до всіх її фінансів, концертів та інших сфер життя.

У 2020 році Брітні почала вимагати скасування опіки і звинуватила своїх опікунів в насильстві. 10 листопада 2020 року суд відмовив Брітні, дозволивши батькові співачки і надалі бути її опікуном.

13 серпня батько Спірс заявив про готовність звільнити 39-річну дочку з-під своєї опіки.

За словами адвоката Джеймі, наразі він не бачить підстав для зняття опікунства, однак звертає увагу на те, що публічна боротьба з донькою буде не в її інтересах. Тому він вирішив передати це право іншій людині.

Читайте також:

  • Брітні Спірс звинуватили в нападі на жінку.

  • Батько Брітні Спірс наважився на неочікуване рішення у справі про опікунство.

  • Батько Брітні Спірс публічно пригрозив співачці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?