Батько Брітні Спірс публічно пригрозив співачці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Батько Брітні Спірс публічно пригрозив співачці

Батько Брітні Спірс публічно пригрозив співачці
Джерело:  online.ua

Джеймі Спірс, який є батьком відомої американської співачки Брітні Спірс, нещодавно виступив у суді. Чоловік вкотре почав запевняти, що повинен залишитися опікуном доньки. Джеймі стверджує, що у співачка нестабільна психіка.

Джерело: Page Six

Батько Брітні Спірс пригрозив, що може відправити доньку у психлікарню

Американські журналісти уважно спостерігають за судовою тяганиною з приводу опікунства над співачкою Брітні Спірс. Нещодавно у суді виступив батько виконавиці Джеймі Спірс.

"Джеймі Спірс знову повторив, щоб залишити його опікуном, адже нібито немає достатніх доказів для того, щоб зробити зворотне. Він також заявив, що йому телефонувала асистентка Брітні Джоді Монтгомері (вона також призначена частковою опікункою зірки). Вона нібито скаржилась на психологічний стан зірки", - йдеться в повідомленні.

Джоді Монтгомері, як стверджує батько співачки, нещодавно підтвердила, що зірка не приймає ліки, як належить, відмовляється від зустрічей з медикаим та не бажає консультуватися з медичною бригадою.

Окрім того, асистентка також нагадала про можливість повернення співачки у психлікарню з метою нового обстеження. Це рішення можуть ухвалити у Каліфорнії, якщо людина несе загрозу собі або близьким.

"Монтгомері відчувала, що міс Спірс виходить з-під контролю", – виступив із заявою Джеймі Спірс.

Однак після цього Джоді повідомила, що батько співачки безсоромно спотворив та перекрутив інформацію так, щоб вона звучала "зручно" для нього.

Що важливо розуміти, такі слова батька Брітні Спірс можна використати проти нього самого. Оскільки нещодавно колишній охоронець артистки неочікувано для всіх зізнався, що співачку навмисне поїли наркотичними препаратами та протизаплідними. У зв'язку з цим виконавиця втратила здоровий глузд на певний час.

Що відомо про опікунство батька над Брітні Спірс

  • Спірс знаходиться під опікою батька з 2008 року, після того як вона потрапила в психіатричну лікарню і лікувалася від наркозалежності. Він має доступ до всіх її фінансів, концертів та інших сфер життя.

  • У 2020 році Брітні почала ломагатися скасування опіки і звинуватила своїх опікунів в абьюзі, порівнявши опікунство над нею з рабством.

  • Співачка розповіла, що опікуни змушували її працювати і давати концерти, навіть коли вона була серйозно хвора, а після того, як артистка захотіла піти у творчу відпустку, її насильно почали "лікувати" літієм.

  • 10 листопада 2020 року суд вже відмовляв Брітні, дозволивши батькові співачки і надалі бути її опікуном.

  • Але адвокати намагаються домогтися, щоб постійним опікуном поп-зірки стала Джоді Монтгомері ㅡ жінка, яка доглядала за Брітні з 2019 року.

  • Тепер Брітні заявила про це самостійно в суді. Кілька днів тому суд дозволив співачці самостійно вибрати адвоката для цього процесу

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?