Брітні Спірс неочікувано оголосила про завершення кар'єри через опіку батька
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Брітні Спірс неочікувано оголосила про завершення кар'єри через опіку батька

Брітні Спірс неочікувано оголосила про завершення кар'єри через опіку батька
Джерело:  online.ua

Після того як суд відмовився позбавити Брітні Спірс від опіки батька, якого співачка звинувачує в знущаннях, поп-діва вирішила піти на кардинальні заходи. Вони оголосила про завершення кар'єра, правда, пообіцяла повернутися на сцену, як тільки поверне свою свободу.

Джерело: Instagram Брітні Спірс

39-річна співачка запевнила, що продовжує боротися за свою незалежність і свободу, тому не збирається більше виступати на сцені, поки батько вирішує, що їй носити, говорити, робити або думати.

"Я не збираюся виступати на будь-яких сценах найближчим часом, поки мій батько контролює те, що я ношу, кажу, роблю або думаю. Я займалася цим останні 13 років. Це опікунство вбило мої мрії. Все, що у мене залишилося, це надія. А надія - це єдине в світі, що дуже складно вбити ", - написала Брітні Спірс.

Всім своїм критикам співачка при цьому порадила відписатися від її сторінки і перестати повчати її життя.

Брітні Спірс звинувачує батька-опікуна в знущаннях

23 червня в Верховному суді Лос-Анджелеса відбулося слухання по справі про опіку, на якому Брітні Спірс вперше особисто озвучила звинувачення на адресу батька, від опікунства якого вона хоче позбутися вже другий рік. Вона в подробицях розповіла, як батько знущається над нею і повністю розпоряджається її фінансами.

Брітні заявила, що батько примушує її працювати, приймати літій (препарат від біполярного розладу - ред.), а також забороняє вийти заміж та народити дитину.

Що відомо про опікунство батька над Брітні Спірс

  • Спірс знаходиться під опікою батька з 2008 року, після того як вона потрапила в психіатричну лікарню і лікувалася від наркозалежності. Він має доступ до всіх її фінансів, концертів та інших сфер життя.

  • У 2020 році Брітні почала ломагатися скасування опіки і звинуватила своїх опікунів в абьюзі, порівнявши опікунство над нею з рабством.

  • Співачка розповіла, що опікуни змушували її працювати і давати концерти, навіть коли вона була серйозно хвора, а після того, як артистка захотіла піти у творчу відпустку, її насильно почали "лікувати" літієм.

  • 10 листопада 2020 року суд вже відмовляв Брітні, дозволивши батькові співачки і надалі бути її опікуном.

  • Але адвокати намагаються домогтися, щоб постійним опікуном поп-зірки стала Джоді Монтгомері ㅡ жінка, яка доглядала за Брітні з 2019 року.

  • Тепер Брітні заявила про це самостійно в суді. Кілька днів тому суд дозволив співачці самостійно вибрати адвоката для цього процесу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?