Джастін Тімберлейк втрутився у скандал навколо Брітні Спірс
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джастін Тімберлейк втрутився у скандал навколо Брітні Спірс

Джастін Тімберлейк втрутився у скандал навколо Брітні Спірс
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий співак та актор, а також колишній бойфренд Брітні Спірс Джастін Тімберлейк опублікував серію дописів у мережі та поділився своїм занепокоєнням щодо опікунства батька артистки Джеймса Спірса. Усі його дії він вважає "неправильними", а також критикує методи "виховання" Брітні.

Джерело: Твітер Джастіна Тімберлейка

Ні для кого не секрет, що Джастін Тімберлейк та Брітні Спірс зустрічались з 1997 по 2002 рік. Однак через 6 років, у 2008-му, Брітні втече з психіатричного диспансеру, а її батько стане опікуном.

23 червня 2021 року Брітні вперше наважилася виступити у суді проти Джеймса Спірса та почала стверджувати, що він забороняв їй народжувати дітей, одружуватись та змушував приймати літій.

Як на зізнання Брітні Спірс відреагував Джастін Тімберлейк

Колишні хлопець співачки вирішив не стояти осторонь та прокоментувати гучний скандал. Він публічно підтримав Брітні Спірс, адже довіряє її словам.

"Після всього, що ми сьогодні побачили, ми повинні підтримати Брітні в цей непростий час. Незважаючи на все, що було в минулому, гарне і погане, і не важливо, як давно це було... Все, що зараз з нею відбувається – це неправильно... Нікого і ніколи не можна утримувати проти їхньої волі, ніхто не повинен просить дозволу на доступ до всього, над чим він старанно працював… Ми з Джесс (Джеcсіка Біл, дружина, – Showbiz 24) надсилаємо любов і підтримку Брітні. Сподіваємося, що суд і її сім'я приймуть правильне рішення і дадуть їй можливість жити так, як вона хоче", – наголосив Джастін Тімберлейк.

Джастін Тімберлейк підтримав Брітні Спірс / (Фото - скриншот з Твітера співака)

Окрім того, артист у своїх дописах натякнув на чутки про те, що Джеймс Спірс контролює усі фінанси Брітні, які останній вдалося заробити завдяки концертам, а також контролював її роботу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?