Зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко поділилася особистою драмою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко поділилася особистою драмою

Зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко поділилася особистою драмою
Джерело:  online.ua

Відома українська акторка Наталка Денисенко зважилася на доволі відверте зізнання, яке приголомшило її фанатів. За словами зірки серіалу "Кріпосна", в дитинстві її ледь не зґвалтував маніяк. Їй вдалося втекти від нього, однак жінка тоді навіть не змогла розповісти батькам про пережите.

Джерело: "Екзамен"

Денисенко ледь не зґвалтували, коли їй було 8 років

Під час інтерв'ю Маші Єфросиніній Наталка Денисенко розказала, що могла стати жертвою педофіла, коли їй було лише 8 років. Акторка згадала про день, коли сама гуляла на дитячому майданчику й помітила поряд підозрілого "великого рудого мужика".

Тоді вона хотіла покликати надвір подругу, однак дівчинка була зайнята. Коли Денисенко спускалася назад, у під'їзді на неї накинувся той самий маніяк.

"Він мене схопив, затиснув рот і почав тертися. Я, звичайно ж, відчувала, що у нього там щось. Я розуміла, що це таке, але зі мною батьки не говорили на цю тему – радянське виховання, сексу немає", - розказала акторка.

Наталка Денисенко зізналася, що чоловік почав тягти її наверх, однак вона вирвала руку та била по дзвінкам. Той злякався і відпустив дівчинку. Дівчинка повернулася додому дуже наляканою та трусилася, однак так і не пояснила мамі, що насправді сталося.

"Я прийшла додому, і все, що я могла сказати мамі: "Мене налякав дядько", – зазначає жінка.

Зараз зірка серіалу "Кріпосна" дуже багато уваги приділяє сексуальному вихованню сина Андрія. Малюку лише 3 роки, однак він знає, що ніхто не повинен чіпати його тіло.

Як глядачі коментують інтерв'ю Наталки Денисенко:

  • Дуже класне інтерв'ю вийшло, героїня цікава і приємно слухати;

  • Після таких зізнань починаєш розуміти, що так багато ми не знаємо про своїх дітей - і це жахливо;

  • Дякую за інтерв'ю! Особлива подяка Маші за вибір українських зірок. Ну і Наталка нереально атмосферно приємна в розмові. Слухаєш і відпочиваєш;

  • Талановита акторка! Я дуже рада, що вона відверто може розповісти про свій досвід. Для всіх нас - це урок.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?