ЗМІ заговорили про роман Анджеліни Джолі з відомим співаком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

ЗМІ заговорили про роман Анджеліни Джолі з відомим співаком

ЗМІ заговорили про роман Анджеліни Джолі з відомим співаком
Джерело:  online.ua

Одна із найяскравіших зірок Голлівуду Анджеліна Джолі продовжує провокувати чутки про роман з всесвітньо відомим співаком The Weeknd. Так, нещодавно акторка неочікувано для всіх відвідала приватний концерт, на якому поспілкувалась з популярним артистом.

Джерело: The Daily Mail

За словами іноземних журналістів, після того як мережею почали стрімко ширитися чутки про романтичні стосунки між Анджеліною Джолі та The Weeknd, преса стала ще більш пильно стежити за зірками. Так, папараці намагаються зловити кожний момент, щоб сфотографувати пару разом.

The Weeknd та Джолі відвідали приватний концерт

"Днями в Лос-Анджелесі канадський музикант Мустафа виступив з приватним концертом. На нього прибула голлівудська акторка Анджеліна Джолі з дітьми – 16-річною Захарою і 15-річною Шайло. На заході помітили й The Weeknd, який відпочивав зі своїми друзями. На концерті побачили, як знаменитості підійшли один до одного й розмовляли. Після численних чуток про роман пари, така ситуація не може бути звичайним збігом, як вважають інсайдери", - йдеться в повідомленні видання.

Чому з'явилися чутки про роман The Weeknd та Анджеліни Джолі

Понад 2 тижні тому голлівудську акторку Анджеліну Джолі помітили на побаченні з The Weeknd. Зірки разом повечеряли в італійському ресторані в Лос-Анджелесі. Тоді одні анонімні джерела почали стверджувати, що це було побачення, а інші зповідомляли про звичні дружні (або робочі) стосунки.

Трохи пізніше стало відомо, що Джолі декілька разів бачилась зі співаком. Ба більше , на одну з зустрічей вона взяла свого сина Пакса. Він був у захваті від The Weeknd, адже є його шанувальником.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?