Брітні Спірс відверто розповіла про знущання свого батька
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Брітні Спірс відверто розповіла про знущання свого батька

Брітні Спірс відверто розповіла про знущання свого батька
Джерело:  online.ua

Зірка американської поп-сцени Брітні Спірс вперше наважилася виступити проти свого батька в суді з вимогою усунути його від опікунства. Співачка озвучила шокуючі подробиці умов її життя, про які раніше ніхто не знав.

Джерело: BBC

Брітні Спірс зізналася, як над нею знущався батько

 24 червня офіційно стало відомо, що у Верховному суді Лос-Анджелеса відбулося слухання, на якому особисто була присутня відома американська співачка Брітні Спірс.

Артистка публічно вимагала призначити на роль свого опікуна Джоді Монтгомері, натомість батька усунути від опікунства над нею.

За словами Брітні Спірс, її батько Джеймі контролює її життя на 100 тисяч відсотків і "йому це подобається". Співачка давала свідчення понад 20 хвилин, відверто розповідаючи про подробиці опікунства.

"Я пережила травму, я хочу повернути своє життя", - зізналася артистка.

Брітні звернула увагу на те, що працювала все своє життя, натомість результатами її старань, її слави користуються інші люди. Співачка вважає опікунство домовленістю, якою "зловживають".

Спірс не приховує, що мріє вийти заміж та народити дітей. Однак саме через опікунство вона не може втілити свої мрії в життя – батько заборонив Брітні видалити протизаплідну спіраль та відповідно отримати шанс знову стати мамою.

"Співачка також заявила, що батько змушував її приймати літій – препарат від біполярного розладу. Та Джеймі давав зірковій доньці занадто велику дозу. За її словами, після вживання ліків вона не могла розмовляти та поводилась ніби напідпитку. Брітні Спірс наголосила, що опікунство приносить їй більше шкоди, аніж користі", - йдеться в повідомленні.

Як стверджують представники батька зірки, він "схвильований" словами доньки.

"Йому шкода бачити, як його дочка страждає і зазнає стільки болю. Містер Спірс любить свою дочку, і він дуже сумує за нею", - запевняють адвокати опікуна.

За словами юристів, Джеймі Спірс добре сумлінно виконував свою роботу щодо опікунства над донькою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?