Ексохоронець Брітні Спірс розповів про моторошні знущання над співачкою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ексохоронець Брітні Спірс розповів про моторошні знущання над співачкою

Ексохоронець Брітні Спірс розповів про моторошні знущання над співачкою
Джерело:  online.ua

Колишній тілоохоронець американської поп-діви Брітні Спірс зважився на шокуюче зізнання про життя співачки. За словами чоловіка, щотижня артистці привозили сильнодійні наркотики та протизаплідні препарати після яких у останньої починалися галюцинації.

Джерело: The Sun

Ексохоронець Спірс заявив, що її змушували приймати наркотики

Колишній охоронець співачки Фернандо Флоренс розповідає, що працював з артисткою з 2010 року. Чоловік стверджує, що раз на тиждень до будинку Брітні приходила жінка, яка передавала "коктейль з сильнодійних наркотиків і протизаплідних препаратів".

"Я пояснював Брітні, що це таке: три антипсихотика і протизаплідні таблетки", – наголосив Флоренс.

Співачку змушували випивати цей "коктейль". Колишній охоронець зазначає, що після прийому препаратів у зірки починалися галюцинації. Брітні нібито втрачала здоровий глузд та говорила щось про паралельні світи.

"Вона цілими днями дивилася телевізор або займалася спортом. У занепаді настрою вона плакала, слухаючи It's A Man's World", – розказує Фернандо.

Окрім того, чоловік навіть описа рівень контролю над співачкою. До прикладу, Брітні не мала права виходити на вулицю сама, за телефоном уважно стежили.

Ба більше, батько Брітні дзвонив їй 3-4 рази на день та дізнавався, що вона робить, адже Спірс не могла займатися нічим без дозволу опікуна. За словами колишнього охоронця, якщо до зірки навідувалися гості, їхні сумки обшукували.

Що відомо про опікунство батька над Брітні Спірс

  • Спірс знаходиться під опікою батька з 2008 року, після того як вона потрапила в психіатричну лікарню і лікувалася від наркозалежності. Він має доступ до всіх її фінансів, концертів та інших сфер життя.

  • У 2020 році Брітні почала ломагатися скасування опіки і звинуватила своїх опікунів в абьюзі, порівнявши опікунство над нею з рабством.

  • Співачка розповіла, що опікуни змушували її працювати і давати концерти, навіть коли вона була серйозно хвора, а після того, як артистка захотіла піти у творчу відпустку, її насильно почали "лікувати" літієм.

  • 10 листопада 2020 року суд вже відмовляв Брітні, дозволивши батькові співачки і надалі бути її опікуном.

  • Але адвокати намагаються домогтися, щоб постійним опікуном поп-зірки стала Джоді Монтгомері ㅡ жінка, яка доглядала за Брітні з 2019 року.

  • Тепер Брітні заявила про це самостійно в суді. Кілька днів тому суд дозволив співачці самостійно вибрати адвоката для цього процесу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?