Брітні Спірс звинуватили в нападі на жінку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Брітні Спірс звинуватили в нападі на жінку

Брітні Спірс звинуватили в нападі на жінку
Джерело:  online.ua

Зірка американської поп-сцени Брітні Спірс опинилася в епіцентрі нового гучного скандалу - співачку звинувачують у нападі на хатню робітницю. За попередніми даними, зірка нібито вибила телефон з руки жінки та вдарила її.

Джерело: TMZ

За словами іноземних журналістів, Брітні Спірс може зіткнутися з проблемами на шляху до звільнення від опікунства, оскільки артистку звинувачують у нападі на хатню робітницю.

Брітні Спірс вдарила хатню робітницю

"Все сталося нібито через собаку виконавиці. Хатня робітниця пішла разом з домашнім улюбленцем до ветеринара. Там вона заявила, що з песиком поводяться неправильно. Після того, як жінка повернулась до дому Брітні Спірс, виник конфлікт, зірка начебто напала на помічницю, вибила з рук телефон та вдарила її", - йдеться в повідомленні видання.

Як стверджують інсайдери в правоохоронних органах, хатня робітниця зателефонувала в поліцію, а згодом вирішила подати заяву про напад. Згідно з останніми даними, справу повинні розглянути в прокуратурі.

Варто звернути увагу на те, що анонімні джерела з оточення Брітні Спірс заперечують, що співачка могла фізично напасти на хатню робітницю. Однак не спростовують інформацію про те, що сварка між жінками все-таки була.

За словами адвоката артистки, його підопічна просто сперечалась з хатньою робітницею, а журналісти навмисне роздули з мухи слона.

"На тлі заяв батька Брітні Спірс про нестабільну психіку артистки, цей інцидент може віддалити співачку від омріяного звільнення від опікунства. Нагадаємо, що Джеймі Спірс заявляв, що його донька може знову лягти у психлікарню", - наголошує редакція видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?