Батько Брітні Спірс наважився на неочікуване рішення у справі про опікунство
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Батько Брітні Спірс наважився на неочікуване рішення у справі про опікунство

Батько Брітні Спірс наважився на неочікуване рішення у справі про опікунство
Джерело:  online.ua

Батько всесвітньо відомої американської співачки Брітні Спірс, Джеймі Спірс, вперше за 13 років, неочікувано для всіх відмовився від опікунства над донькою. Ба більше, згідно з останніми даними, його юристи вже почали готувати відповідні документи для подання до суду.

Джерело: Variety

Що важливо розуміти, популярна виконавиця дуже багато разів намагалася відмовитися від опікунства батька, однак все було безрезультатно. Тепер у 39-річної поп-діви нарешті з'явився шанс стати вільною.

Батько Брітні Спірс вирішив відмовитися від опікунства на донькою

За словами адвоката Джеймі Спірса, наразі він не бачить підстав для зняття опікунства, однак звертає увагу на те, що публічна боротьба з донькою буде не в її інтересах. Тому чоловік вирішив передати це право іншій людині.

"Незалежно від формального статусу, містер Спірс завжди буде батьком міс Спірс. Він завжди буде беззастережно любити її та піклуватися про її інтереси", - йдеться в документах адвокатів Спірса.

Що цікаво, юристи співачки миттєво відреагували на несподіване рішення її батька. Вони раді, що він нарешті визнав, що повинен відпустити доньку.

Як відреагувала сама Брітні Спірс на рішення свого батька

Виконавиця не приховує, що дуже зраділа, коли дізналася про рішення свого батька. На особистій інстаграм-сторінці вона опублікувала допис, у якому наголосила: "Ми на крок ближче до нашої свободи!".

Що відомо про опікунство батька над Брітні Спірс

  • Спірс знаходиться під опікою батька з 2008 року, після того як вона потрапила в психіатричну лікарню і лікувалася від наркозалежності. Він має доступ до всіх її фінансів, концертів та інших сфер життя.

  • У 2020 році Брітні почала ломагатися скасування опіки і звинуватила своїх опікунів в абьюзі, порівнявши опікунство над нею з рабством.

  • Співачка розповіла, що опікуни змушували її працювати і давати концерти, навіть коли вона була серйозно хвора, а після того, як артистка захотіла піти у творчу відпустку, її насильно почали "лікувати" літієм.

  • 10 листопада 2020 року суд вже відмовляв Брітні, дозволивши батькові співачки і надалі бути її опікуном.

  • Але адвокати намагаються домогтися, щоб постійним опікуном поп-зірки стала Джоді Монтгомері ㅡ жінка, яка доглядала за Брітні з 2019 року.

  • Тепер Брітні заявила про це самостійно в суді. Кілька днів тому суд дозволив співачці самостійно вибрати адвоката для цього процесу

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?