Ніколь Кідман розповіла про найбільшу помилку свого життя
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ніколь Кідман розповіла про найбільшу помилку свого життя

Ніколь Кідман розповіла про найбільшу помилку свого життя
Джерело:  online.ua

Голлівудська акторка Ніколь Кідман відверто зізналася журналістам, що завжди мріяла про велику родину. Зірка називає своєю найбільшою помилкою те, що не змогла мати більше дітей. Зараз вона виховує двох доньок від чоловіка Кіта Урбана.

Джерело: Marie Claire Australia

Ніколь Кідман прикрасила обкладинку чергового номера видання Marie Claire Australia. Під час нового інтерв'ю журналу жінка зізналась, про що шкодує найбільше.

Ніколь Кідман мріяла мати більше дітей

Голлівудська акторка не приховує, що шкодує про те, що не могла мати більше дітей. Вона плекала надію, що зможе створити велику і люблячу сім'ю.

"Я дуже хотіла б мати більше дітей, але в мене такої можливості не було", – заявила Ніколь Кідман.

Зірка звертає увагу на те, що всю свою любов вона віддає своїм донькам, а також племінникам та похресникам.

"В мені любові на 10 дітей… Це нормально, бо я можу стати матір'ю іншим дітям, Я маю шість племінників та племінниць, а також – 12 похресників. Я обожнюю материнство, я обожнюю дітей: вони такі чудові, смішні, без стереотипів", – зазначила акторка.

Що відомо про дітей Ніколь Кідман

Під час першого шлюбу з Томом Крузом Ніколь так і не змогла народити дитину – у неї сталась позаматкова вагітність і викидень. Однак пара всиновила двох діток – доньку Ізабеллу та сина Коннора, яким зараз по 28 і 26 років відповідно.

Після розлучення пари прийомні діти вирішили залишитися з батьком. Тому зараз Ніколь Кідман дуже рідко з ними спілкується.

"Вже у шлюбі з Кітом Урбаном актриса змогла здійснити свою мрію – у 2008 році вона народила доньку Сандей. Через 2 роки подружжя все-таки скористалось послугами сурогатного материнства. У 2010 Кіт та Ніколь стали батьками доньки Маргарет", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?