Королева попсцени Аріана Гранде таємно вийшла заміж
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Королева попсцени Аріана Гранде таємно вийшла заміж

Королева попсцени Аріана Гранде таємно вийшла заміж
Джерело:  online.ua

Зірка американської попсцени Аріана Гранде таємно вийшла заміж за свого хлопця - агента з елітної нерухомості Далтона Гомеса. Журналістам вдалося дізнатися, що весільна церемонія була скромною та інтимною. Лише 20 гостей зібралися в одному з будинків виконавиці, де й відбулося святкування весілля.

Джерело: People

Що відомо про весілля Аріани Гранде та Далтона Гомеса

"У світовому шоу-бізнесі ще на одну зіркову сім'ю стало більше. Аріана Гранде та її обранець таємно одружилися, тримаючи цю подію якомога далі від сторонніх очей", - йдеться в повідомленні.

За словами представників американської співачки, церемонія відбулася в будинку подружжя в Монтесіто, який знаходиться в Каліфорнії. Як стверджують інсайдери, молоде подружжя дуже любить це місце і проводить там багато часу. Саме тому Аріана та Далтон вирішили організувати душевне святкування саме в цьому будинку.

"Вони одружилися. Це було крихітне та інтимне весілля. Серед гостей було 20 людей. Кімната, де відбувалася довгоочікувана церемонія, була сповнена щастям і любов'ю,", – розповів представник попкоролеви.

Варто зазначити, що поки новоспечене подружжя не оприлюднювало жодних світлин з весілля, а Аріана Гранде не коментувала новий важливий етап в своєму житті.

Що було відомо про заручини Аріани Гранде та Далтона Гомеса

Вперше про заручини з 25-річним агентом з елітної нерухомості співачка повідомила наприкінці грудня 2020 року.

Артистка продемонструвала шанувальникам коштовну каблучку, сфотографувавшись в автомобілі. Гомес вручив коханій перстень з діамантами та перлиною, який оцінюють в 350 тисяч доларів, що дорівнює майже 10 мільйонам гривень.

Зірка досі не розповіла, де і як саме обранець освідчився їй, проте опублікувала милі фото з заручин.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?