Мілу Куніс і Ештона Катчера помітили на зйомках української комедії "Любов і блогери"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мілу Куніс і Ештона Катчера помітили на зйомках української комедії "Любов і блогери"

Мілу Куніс і Ештона Катчера помітили на зйомках української комедії "Любов і блогери"
Джерело:  online.ua

Подружжя голлівудських акторів - Ештона Катчера і Мілу Куніс - помітили на знімальному майданчику українського фільму "Любов і блогери". Відео зірок оприлюднило радіо “Люкс ФМ” на своєму ютуб-каналі.

Джерело: “Люкс ФМ”.

На відео, яке було зняте анонімним джерелом, можна розгледіти обличчя Ештона Катчера, який чекає на свою зіркову дружину біля старвагена. Пізніше з нього вийшла і сама акторка, вона одразу одягнула сонячні окуляри і вони відійшли від автомобіля.

Користувачі в мережі сперечаються, чи справжні Міла та Ештон були на відео. Можливо, це були їхні двійники, які знімалися у фільмі.

Зазначимо, що наразі триває робота над фільмом "Любов і блогери", який вже наробив чимало шуму. Продюсери комедії – Євген Таллер і шоумен Володимир Остапчук – приїзд голлівудських зірок коментувати не хочуть і не підтвердили їхню участь в зйомці комедії.

"До виходу фільму в кінопрокат ми не можемо ніяк прокоментувати", – сказали продюсери.

“Любов і блогери”

Вихід молодіжної комедії "Любов і блогери" на екрани запланований на весну 2022 року.

У центрі сюжету - пригоди київських блогерів в українські провінції. Головний конфлікт комедії – протистояння різних поколінь.

У головних ролях знялися популярні українські блогери Ксюша Манекен, Богдан Шелудяк, Анна Алхім, Настя Єлісєєва, Роман Свечкоренко, Анна Трінчер, Вікторія Маре, Олександр Волошин, Богдан Осадчук та Євген Білозеров.

Також у фільмі зіграють актори Інна Приходько, Вадим Новіцький, Ольга Сумська, Іван Кухарчук,Назар Задніпровський та Катерина Кистень.

Зйомки проходитимуть у Києві та області до кінця жовтня.

Читайте також:

  • Адель випустила довгоочікуваний хіт Easy On Me після 6 років мовчання.

  • Співак Stromae зняв в Україні видовищний кліп на пісню Santé.

  • Вікторія Бекхем злякала своїх фанатів змінами у зовнішності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?