Вікторія Бекхем злякала своїх фанатів змінами у зовнішності
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вікторія Бекхем злякала своїх фанатів змінами у зовнішності

Вікторія Бекхем злякала своїх фанатів змінами у зовнішності
Джерело:  online.ua

Голлівудські зірки продовжують шокувати світ неочікуваними та часто невдалими експерементами із своєю зовнішністю. Цього разу усіх приголомшила відома британська дизайнерка та колишня співачка Вікторія Бекхем.

Джерело: Radar Online

Шанувальники не впізнали Вікторію Бекхем після зміни зовнішності

Дружина легендарного футболіста Девіда Бекхема дала інтерв'ю під час шоу Good Morning America та шокувала своїх фанатів змінами в зовнішності. За словами шанувальників, губи зірки тепер виглядають неприродніми, а обличчя – набряклим.

"Вікторія Бекхем у новому інтерв'ю розповіла про свою лінію косметики і таємниці шлюбу з чоловіком. Проте прихильники зірки в мережі висловили свій скепсис щодо її порад у б'юті-сфері, адже сама вона виглядала максимально дивно та неприродно", - йдеться в повідомленні.

Шанувальники уже озвучили припущення, що дизайнерка надто захопилася корекцією зовнішності та послугами косметологів. На ролику можна розгледіти, що Бекхем наче збільшила губи та вколола ботокс, аби розгладити зморшки. За словами деяких фанатів зірки, Вікторія, цілком можливо, просто на щось захворіла.

Варто звернути увагу на те, що на світлинах у своїх соцмережах дизайнерка виглядає значно природнішою. Фанати жартують, що освітлення у студії шоу, схоже, зіграло з нею поганий жарт.

Як користувачі мережі відреагували на зміни зовнішності Бекхем:

  • Я вже зрозуміла, що всі ці втручання - це російська рулетка. Вікторія просто програла у цій грі;

  • Як на мене, їй навіть личить;

  • Вона завжди була красунею - навіщо було щось змінювати;

  • О Боже!!! Що з її губами?;
    Що з нею сталося? Раніше вона була такою гарною! Може, вона захворіла;

  • Для мене вона завжди ідеальна;

  • Надіюся, з нею все добре;

  • Вона більше не схожа на себе. Це сумно;

  • Як на мене, вона дуже красива була і без цих операцій та всього іншого.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?