Анджеліну Джолі помітили на побаченні з відомим співаком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліну Джолі помітили на побаченні з відомим співаком

Анджеліну Джолі помітили на побаченні з відомим співаком
Джерело:  online.ua

Одна із найяскравіших зірок Голлівуду Анджеліна Джолі продовжує підігрівати чутки про роман з канадським виконавцем The Weeknd (Ейбелом Тесфає). Так, журналісти помітили пару разом біля ресторану 25 вересня у Санта-Моніці.

Джерело: The Daily Mail

Анджеліна Джолі продовжує зустрічатися зі співаком The Weeknd

Американські папараці помітили, як зіркова пара виходила з ресторану Giorgio Baldi, де разом вечеряла. За їхніми словами, там вони пробули близько двох годин з половиною годин.

"Якщо до ресторану вони приїхали порізно, то після вечері разом сіли в автомобіль The Weeknd і відправились в його особняк. Варто звернути увагу на те, що Джолі із The Weeknd вперше разом побачили разом 30 червня у цьому ж ресторані, а 10 липня вони разом сходили на концерт в Лос-Анджелесі", - йдеться в повідомленні.

Трохи пізніше стало відомо, що Джолі ще декілька разів бачилась зі співаком. Ба більше , на одну з зустрічей вона взяла свого сина Пакса. Він був у захваті від The Weeknd, адже є його шанувальником.

Варто звернути увагу на те, що ані акторка, ані співак досі не коментували чутки про їхні роман, однак й не спростовували. Журналісти також припускають, що вони можуть обговорювати винятково робочі питання, оскільки The Weeknd начебто має намір знятись у фільмі Джолі.

Не можна також не згадати про те, що між 46-річною Анджеліною та 31-річним Ейбелом – 15 років різниці. Наразі кожен з них самотній, адже в акторки досі триває судова тяганина з Бредом Піттом, а The Weeknd після розриву стосунків з супермоделлю Беллою Хадід так собі нікого не знайшов. Також у артиста були стосунки з відомою співачкою Селеною Гомес.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?