Ольга Фреймут відреагувала на непристойну поведінку доньки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ольга Фреймут відреагувала на непристойну поведінку доньки

Ольга Фреймут відреагувала на непристойну поведінку доньки
Джерело:  online.ua

Телеведуча Ольга Фреймут вчить українців етикету, тим часом її донька Злата Мітчел має зовсім не англійські манери. Зіркова мама вперше прокоментувала зухвалу поведінку своєї 15-річної дитини. 

Джерело: “Зірковий шлях”.

Нагадаємо, у телезірки Олі Фреймут троє дітей. Першу дитину вона народила від британця Ніла Мітчела. У свої 15 років дівчина відвідує вечірки й показує непристойні жести.

39-річна Оля Фреймут зізналася, що їй часто хейтять за зухвалу поведінку доньки. Її дорікають, що вона ніби викладачка етикету, а Злата дозволяє собі фотографуватися з середнім пальцем.

Фреймут заступилася за доньку

Зіркова матуся тим часом вважає, що Злата не зобов'язана поводитися як випускниця школи шляхетних дівчат, адже вона – особистість і може самостверджуватися, як їй хочеться. Однак, схоже, телеведуча сподівається, що витівки Злати минуть разом з перехідним віком.

Ольга Фреймут пообіцяла бути на боці доньки, поки вона залишатиметься хорошою людиною.

“Хочу наголосити, що вона Злата Мітчел. Окрема особистість. Зараз у неї період тінейджерства. Це момент, коли можна помилятися. І я, як мама, завжди буду стояти на її боці, поки вона має гарну душу”, – заявила зірка.

Фреймут відкрила таємницю щасливих стосунків

Раніше телеведуча зізналася, що запорукою її щасливих стосунків з чоловіком Володимиром Локотко є свобода. Подружжя понад усе поважає особистий простір одне одного, а тому стараються уникати ревнощів, без зайвих запитань відпускають в довгі поїздки чи відрядження.

"Будь-які стосунки будуються на свободі. Якщо хтось когось силою тримає вдома, щоб не поїхав у відрядження, бо може зрадити – це дурість. Я з тих жінок, які за свободу. Можна вийти, в когось закохатися і зрадити. Тому я його благословляю на його поїздки, а він мене – на мої", – каже зірка.

Читайте також:

  • Я більше не повернуся: Ольга Фреймут шокувала несподіваною заявою.

  • "Що сталося?": нове фото Олі Фреймут спровокувало суперечки в мережі.

  • Ольга Фреймут у прозорій чорній сукні приголомшила фанатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?