Співак Stromae зняв в Україні видовищний кліп на пісню Santé
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співак Stromae зняв в Україні видовищний кліп на пісню Santé

Співак Stromae зняв в Україні видовищний кліп на пісню Santé
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий бельгійський співак Stromae нарешті повернувся після трьох років мовчання. Артист представив пісню Santé, а також кліп на новий трек. Не можна не звернути увагу на те, що зйомки своєї відеороботи артист довірив українській продакшн-компанії. Ба більше, проходили вони в українській столиці - Києві.

Джерело: Ютуб-канал Stromae

Співак Stromae зняв в Києві кліп на трек Santé

За словами інсайдерів з оточення артиста, зникнення Stromae (справжнє ім'я – Поль Ван Авер) з музичної сцени пов'язане з його захопленням модою. Він спробував себе як дизайнер одягу, але все-таки вирішив повернутися до написання пісень. Зірка уже презентував пісню Santé, яка за лічені години стала популярною.

Кліп до треку знімали в Київ. Над відеороботою працювала українська продакшн-компанія Shelter, яка уже встигла попрацювати з багатьма відомими іноземними артистами.

За словами режисера Ярослава Моравця, у кліпі він хотів показати щоденну роботу людей, які попри труднощі отримують від неї задоволення та насолоджуються життям. У відео звичайні працівники влаштували вечірки на роботі, танцюючи за підказками від Stromae.

"Ми хотіли розповісти історії звичайних людей, які щодня багато працюють, щоб зробити наше життя комфортнішим. У кліпі ми показали людей із різних сфер та частин світу: оператора кол-центру десь в Африці, працівників ресторану на Близькому Сході, риболова зі Східної Європи", – розповіла продюсерка Даша Дерягіна.

Не можна не згадати про те, що українська компанія Shelter не вперше співпрацює з зірками світового рівня. Цьогоріч їй вдалося зняти яскравий кліп для Дуа Ліпи (We're Good), а згодом – для рок-гурту Bring Me the Horizon (DiE4u).

Читайте також:

  • TAYANNA ошелешила шанувальників новою піснею "Темна вода"

  • Розкішний образ — Alyona Alyona приголомшила фанатів новою світлиною.

  • Святослав Вакарчук здивував історією про перше побачення: цікаві подробиці читайте в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?