Розкішний образ — Alyona Alyona приголомшила фанатів новою світлиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Розкішний образ — Alyona Alyona приголомшила фанатів новою світлиною

Розкішний образ — Alyona Alyona приголомшила фанатів новою світлиною
Джерело:  online.ua

Зірка української реп-сцени Alyona Alyona доволі часто обговорює зі своїми шанувальниками важливі соціальні теми. Свої дописи у соцмережах зірка доповнює яскравими світлинами, які ілюструють її погляди на життя чи конкретні проблеми. Цього разу артистка порушила питання бодіпозитиву та прийняття себе.

Джерело: Фейсбук-сторінка Alyona Alyona

Alyona Alyona закликає фанатів любити та поважати себе, а також приймати своє тіло

"Нещодавно у своєму Інстаграм розповідала про прийняття себе та свого тіла. І отримала нереальний фідбек! Багато дівчат поділилися цікавими історіями, як вони справлялися зі своїми проблемами та почали любити себе такими, якими вони є. Дуже пишаюсь вами. Народ, якщо вам також цікаві такі теми, ставте лайк, і будемо обговорювати їх тут", - йдеться у новому дописі реперки.

Свій пост артистка доповнила не лише історіями фанатів, а й власною світлиною, яка вкотре підтверджує той факт, що розкішно можна виглядати у будь-якій вазі.

Alyona Alyona (фото - facebook.com/alyona.alyona.official)

Як шанувальники реагують на нове фото Alyona Alyona:

  • Альонка, ти чудова! Надихаєш любити себе, приймати себе і ніколи не забувати, що ми гідні найкращого у цьому житті;

  • Розкішний образ! Розкішна Альона;

  • Просто нереальна!;

  • Дякую, що говориш про це! Ти - приклад того, що можна досягти нереальних результатів, якщо по-справжньому себе полюбити!;

  • Не тільки артистка, а ще й муза;

  • Класне фото! Я б хотіла собі таку картину у спальню;

  • Золоті слова! Потрібно любити себе, ігноруючи думки оточення.

 Alyona Alyona про прийняття себе

"Дівчата, у мене до вас питання. Ваше тіло гарне? Можете не відповідати, я знаю, що ТАК. Ваша краса полягає не в тому, наскільки ви підходите до стандартів «90-60-90», ваша краса в унікальності. Шрами, родимки (маленькі, великі та дуже великі) та дефекти роблять ваше тіло унікальним. В цьому і є тру краса", - висловила свою думку з цього приводу реперка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?