Святослав Вакарчук здивував історією про перше побачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Святослав Вакарчук здивував історією про перше побачення

Святослав Вакарчук здивував історією про перше побачення
Джерело:  online.ua

Відомий український співак та фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук влаштував екскурсію Львовом для одного з телеканалів. Артист відверто розповів журналістам, що саме в цьому місті в нього було перше побачення. За словами артиста, романтична зустріч з дівчиною відбулася в стінах рідного вишу Вакарчука.

Джерело: "Ранок з Україною"

Святослав Вакарчук розказав, яким було його перше побачення

Український музикант разом із журналістом вирішив поблукати ранковим дощовим Львовом. Співак розповів про улюблену кав'ярню та пригостив гостя фірмовим галицьким сирником.

Під час бесіди з телеведучим артист зізнався, яким було його перше побачення. Як стверджує Вакарчук, це було під час навчання в університеті. Тоді він організував зустріч з дівчиною прямо у стінах навчального закладу.

Майбутній артист вирішив поговорити з дівчиною в одній з аудиторій Львівського національного університету імені Івана Франка. Як відомо, співак навчався там на факультеті фізики.

"Щоб далеко не ходити. Ми зустрілися в одній аудиторії. Все було пристойно, навіть дуже сором'язливо. Я з дівчиною поговорив і в нас зав'язалися стосунки. Але скоро ця історія кохання закінчилася", – розповів Святослав Вакарчук.

Варто зазначити, що український музикант ніколи не приховував, що для нього рідний університет є по-справжньому особливим місцем, оскільки він не лише навчався там. Батько артиста був ректором понад 20 років. З нагоди ювілею навчального закладу Вакарчук разом із гуртом "Океан Ельзи" подарував йому великий концерт. Виступ співак присвятив батькові, який помер 4 квітня 2020 року.

Святослав Вакарчук постійно наголошує, що завжди обожнював Львів. Нещодавно він презентував пісню про рідне місто, яку записав у дуеті з гуртом "Один в каное" - трек отримав назву "Місто весни".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?