Святослав Вакарчук вперше став батьком – сина назвали Іваном
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Святослав Вакарчук вперше став батьком – сина назвали Іваном

Святослав Вакарчук вперше став батьком – сина назвали Іваном
Джерело:  online.ua

Відомий український співак та політик, лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук вперше став батьком. У 46-річного артиста народився син.

Джерело: УНІАН.

У пресслужбі співака підтвердили інформацію про народження сина виконавця.

"Так, у Святослава народився син - Іван Святославович Вакарчук. Хлопчик названий на честь батька Святослава. Тато і мама Івана вирішили не розголошувати будь-яку іншу інформацію. А також просять з повагою поставитися до їхнього рішення та права на приватне життя", - наголосили у прес-службі.

Водночас представники співака зауважили, що інформація про те, що дитина народилася 19 серпня, яку раніше розповсюджували ЗМІ, не відповідає дійсності.

Особисте життя Вакарчука

Музикант не любить афішувати своє особисте життя і ділиться інформацією про неї з публікою вкрай рідко.

У червні цього року, після 20 років стосунків, Вакарчук заявив про розлучення з цивільною дружиною, стилісткою Лялею Фонарьовою. Співак зазначив, що вони залишаються близькими людьми.

"Сталось так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлись. Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми", — розповів співак.

У червні у мережі з'явилися чутки про роман Вакарчука з 23-річною співачкою Віталіною Мусієнко. Артист спростував цю інформацію, він сказав, що це "дурні чутки".

Про нову пасію Вакарчука відомо тільки те, що вона працює у компанії Radioactive, що займається зйомками реклами міжнародних брендів, кліпів та серіалів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?