Святослав Вакарчук прокоментував чутки про роман з учасницею "Голосу країни"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Святослав Вакарчук прокоментував чутки про роман з учасницею "Голосу країни"

Святослав Вакарчук прокоментував чутки про роман з учасницею "Голосу країни"
Джерело:  online.ua

Нещодавно в українській мережі почали активно ширитися чутки про те, що після розлучення Святослав Вакарчук закрутив роман з підопічною з "Голосу країни" Віталіною Мусієнко, оскільки молода співачка супроводжує його в концертному турі. Лідер "Океану Ельзи" нарешті вирішив відреагувати на домисли своїх фанатів.

Джерело: "Обозреватель"

Вакарчук відреагував на чутки про роман з молодою співачкою

Напередодні виступу на Atlas Weekend Святослав Вакарчук дав інтерв'ю українським журналістами, які зразу ж поцікавилися, як складаються його стосунки з переможницею "Голосу країни", яка вдвічі молодша від нього.

Лідер "Океану Ельзи" почав стверджувати, що в них з Віталіною Мусієнко "активні творчі стосунки".

Музикант не приховує, що вважає експідопічну "дуже талановитою дівчинкою", на яку чекає запаморочлива сольна кар'єра. Однак чутки про їхній роман навіть розізлили артиста.

"Це чутки дурні, їх не треба коментувати. Я доросла людина", - заявив журналістам Святослав Вакарчук.

Варто звернути увагу на те, що 23-річна Віталіна Мусієнко була підопічною співака в 6 сезоні "Голосу країни". Зірковий тренер привів дівчину до перемоги.

Ба більше, через п'ять років Вакарчук зробив співачку учасницею нового проєкту "Оранжерея". Вона супроводжує музикантів у концертному турі країною та виходить на сцену з фронтменом.

Як уже згадувалося раніше, місяць тому Святослав Вакарчук офіційно повідомив, що розірвав стосуник з дружиною Лялею Фонарьовою. Він досі не назвав причину розставання після понад 20 років сімейного життя, а також закликав журналістів не втручатися у їхні життя.

"Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова оберігали своє кохання від публіки та журналістів. Їхня історія досі оповита таємницями. За цей час Вакарчуку встигли приписати роман з таємничою незнайомкою, з якою його бачили після концерту у Львові. Як з'ясувалося згодом, нею була донька Лялі Фонарьової Діана", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?