Вакарчук розповів про розрив з Лялею Фонарьовою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вакарчук розповів про розрив з Лялею Фонарьовою

Вакарчук розповів про розрив з Лялею Фонарьовою
Джерело:  online.ua

Фронтмен українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук особисто повідомив про розрив з цивільною дружиною Лялею Фонарьовою. Варто звернути увагу на те, що пара була разом понад 20 років.

Джерело: Фейсбук Святослава Вакарчука

Що Вакарчук розповів про розрив з Лялею Фонарьовою

12 червня Святослав Вакарчук, який доволі рідко ділиться деталями особистого життя, оприлюднив відвертий допис, яким оголосив про розрив стосунків з коханою Лялею Фонарьовою.

Такою новиною музикант поділився для того, щоб захисти свою родину, близьких та друзів від зайвих запитань та незручностей.

"Сталось так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлись. Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми", - розповів лідер "ОЕ".

За словами Вакарчука, причини розриву назавжди залишаться їхньою особистою справою.

Окрім того, музикант подякував колишній за щасливе сімейне життя та доньку Діану, яку виховував як рідну.

"Я безмежно вдячний їй за понад двадцять років, що ми пройшли разом. За любов, за мудрість, за опору. Вдячний за нашу доньку Діану. Вдячний за все. Життя продовжується", – наголосив артист.

Також співак побажав своїй колишній "достатньо щасливих моментів", а також звернув увагу журналістів на те, що не відповідатиме на додаткові запитання, що стосуватимуться їхнього розриву.

Що відомо про стосунки Святослава Вакарчука і Лялі Фонарьової:

З 44-річною стилісткою Лялею Фонарьовою лідер гурту Святослав Вакарчук вперше познайомився в студентські роки. Вони були разом понад 20 років, однак чи одружилися офіційно – досі невідомо.

За понад 20 років цивільного шлюбу в пари не народилося спільних дітей, однак доньку дружини від першого шлюбу Діану співак прийняв як рідну. Зараз дівчина співпрацює з гуртом "Океан Ельзи" та створила кліп на пісню "Знову".

Колишня дружина Святослава Вакарчука — Ляла Фонарьова (фото - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk)

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?