Святослав Вакарчук приголомшив мережу світлиною своєї дружини
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Святослав Вакарчук приголомшив мережу світлиною своєї дружини

Святослав Вакарчук приголомшив мережу світлиною своєї дружини
Джерело:  online.ua

Відомий український співак та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук нещодавно опублікував рідкісне фото коханої дружини Лялі Фонарьової. Артист у такий спосіб вирішив привітати обраницю з днем народження.

Джерело: Інстаграм Святослава Вакарчука

Святослав Вакарчук привітав дружину Лялю Фонарьову з днем народження

Варто звернути увагу на те,що відомий співак завжди намагався тримати особисте життя якомога далі від сторонніх очей. Саме тому він рідко розповідає про кохану.

В декількох інтерв'ю Святослав натякав на те, що одружений з Лялею Фонарьовою і в особливий для неї день поділився чуттєвою світлиною, яка приголомшила усіх його фанатів.

Святослав Вакарчук опублікував миловидний кадр 25 квітня, у Вербну неділю. Варто звернути увагу на те, що цього дня у родини артиста було подвійне свято - його кохана жінка святкувала свій день народження.

Ляля позувала на камеру, заховавшись за гілочками верби. Вона мило усміхалася та зачаровувала проникливим поглядом.

"Ось і весна настала!", – з ніжністю написав у публікації Вакарчук.

Дружина Святослава Вакарчука - Ляла Фонарьова (фото - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk)

Як фанати Вакарчука відреагували на фото Лялі Фонарьової

Шанувальники творчості українського артиста не приховують, що здивовані бачити серед світлин Святослава рідкісне фото його коханої жінки. Однак вони також додають, що вона виглядає прекрасно та чарівно.

"Неймовірна жінка! Який погляд!; З Днем Народження Лялі! тепер точно має прийти справжня Весна!; Вітаю з Вербною неділею! Здоров'я, радості, добра і Божої опіки; Ого! Який кадр! Дуже красива у вас дружина!; Зі святом вас і вашу весну; Яка ж красуня! Я вам просто заздрю!; Ніжна та чарівна! А який погляд! В ці очі можна дивитися вічність!; яка ви класна пара; З Днем народження цю прекрасну лісову мавку", - коментують світлину користувачі мережі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?